Pentagonul confirmă un material video care ilustrează 9 OZN-uri roind în jurul unei nave [video]

Publicat in Ştiri Internaţionale 02 Iunie 2021 341 ori
Google+ WhatsApp
Pentagonul confirmă un material video care ilustrează 9 OZN-uri roind în jurul unei nave [video]
Pentagonul confirmă un material video care ilustrează 9 OZN-uri roind în jurul unei nave [video]

Un videoclip care arată cel puţin nouă OZN-uri ce roiau în jurul unei nave de război americane a fost confirmat drept autentic de Pentagon, după ce filmările au fost făcute publice de un expert în fenomenul OZN.

„Pot confirma că videoclipul pe care l-aţi trimis a fost realizat de personalul marinei şi că echipa care investighează UAPTF (Unidentified Aerial Phenomena Task Force) l-a inclus în examinările lor curente", a declarat un purtător de cuvânt al Pentagonului unui corespondent NBC.

Nava se afla într-o zonă din largul coastei oraşului San Diego, California, la 15 iulie 2019, a raportat realizatorul Jeremy Corbell, care a publicat videoclipul pe 27 mai.

Filmarea a fost făcută în Centrul de informaţii militare al USS Omaha de către o echipă de personal de intelligence, potrivit lui Corbell.

Acesta susţine că unicul videoclip, de 43 de secunde, care nu a mai fost publicat, arată un grup de aeronave neobişnuite. În videoclip, un operator este auzit spunând: „Numărul 781 a accelerat până la 46 de noduri, 50 de noduri. Se închide". Apoi, unul dintre obiecte pare să accelereze până la „138 de noduri. Oh, Doamne [expletiv]. Merge repede. Oh, se întoarce".

Corbell a susţinut că, de fapt, 14 OZN-uri au fost implicate în incident, înregistrate în filmări despre care a spus că nu vor fi făcute publice. El a mai remarcat că numărul ar putea fi mult mai mare, deoarece unele dintre nave au dispărut pur şi simplu de pe radare, posibil pentru că s-au scufundat în apă sau au urcat la o altitudine dincolo de capacitatea de detectare a tehnologiei americane.

Acest tip de confirmare a informaţiilor din datele mai multor senzori şi aparate este rar, a remarcat Corbell, adăugând că filmarea se coroborează cu un alt videoclip neclasificat, lansat anterior, ce arată un OZN sferic, filmat de US Navy, care, la sfârşitul înregistrării intră în ocean.

Reprezentanţii Pentagonului nu au răspuns la cererea de comentarii a The Epoch Times până la publicarea articolului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.