Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Dictatura COVID a fost pregătită și repetată de ani de zile, ca niște manevre militare!”

Publicat in Ştiri Internaţionale 04 Mai 2021 3195 ori
Google+ WhatsApp
Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Dictatura COVID a fost pregătită și repetată de ani de zile, ca niște manevre militare!”
Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Dictatura COVID a fost pregătită și repetată de ani de zile, ca niște manevre militare!”

ActiveNews.ro: Fostul vicepreședinte al companiei Pfizer și șeful departamentului științific, dr. Michael Yeadon, a lansat un avertisment sever lumii întregi cu privire la programele de vaccinare și la măsurile politice legate de ele.

Yeadon susține că acestea au drept scop instituirea „unui control totalitar asupra întregii populații pentru totdeauna".

El a citat numeroase exemple de măsuri adoptate deja prin sistemul Pașapoartelor Verzi impuse de Israel și care se extind în lumea întreagă.

Yeadon a oferit și un link către o relatare video care demonstrează cum „situația pe care o trăim chiar acum, frica de un virus și măsurile care decurg din ea restrângând libertățile este exact situația care a fost repetată și intens antrenată și repetată în anii trecuți cu tot felul de simulări de maladii infecțioase".

Doctorul Yeadon, care este cetățean britanic, a declarat pentru America's Frontline Doctors: „Asta se întâmplă acum în Israel, iar în Marea Britanie peste câteva săptămâni."

Mesajul lui Yeadon a continuat astfel: „Celor care credeți că pașapoartele de vaccinare sunt bune, sau măcat OK, vouă mă adresez acum.Dacă sunteți o persoană vulnerabilă și ați fost vaccinat, sunteți protejat. Nu aveți nevoie să știți statutul de imunitate al celorlalți. Observați că, și dacă ar fi vaccinați, asta nu garantează că nu sunt purtători ai virusului și nu vi-l pot transmite. Așa că faptul că știți că toți ceilalți s-au vaccinat nu vă ajută, nici nu vă face să fiți mai în siguranță.

Dacă ați refuzat vaccinarea, de exemplu, pentru că nu sunteți în categoria de risc pentru virus, cunoscând că persoanele tinere sunt într-un risc MAI MARE din cauza gripei decât a COVID-19, tot nu aveți nevoie să cunoașteți statutul imunitar al altora.

Vaccinarea îi protejează pe cei care au nevoie. Pașapoartele de vaccinare nu protejează pe nimeni.

Însă certificatele de vaccinare sunt folositoare pentru stăpânii noștri. Ele ar deveni prima bază de date globale, accesibilă de peste tot, de la Bolton la Bogota, conținând ID-ul dvs digital unic și un indicator al situației de sănătate (deocamndată, doar despre situația vaccinării).

Cine controlează această bază de date și algoritmele, care reglementează ce este permis și ce este interzis, are un control totalitar absolut asupra oricărui aspect al vieții voastre."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.