Franța ridică restricțiile: „Am depăşit vârful”

Publicat in Ştiri Internaţionale 23 Aprilie 2021 373 ori
Google+ WhatsApp
Franța ridică restricțiile: „Am depăşit vârful”
Franța ridică restricțiile: „Am depăşit vârful”

Premierul Franţei, Jean Castex, a anunţat relaxarea unor restricţii antiepidemice, în contextul îmbunătăţirii situaţiei, dar a precizat că interdicţia de circulaţie pe timp de noapte va fi reevaluată abia la jumătatea lunii mai.

Limita de zece kilometri privind deplasările în jurul domiciliului va fi anulată pe 3 mai, a declarat Jean Castex, conform postului France Info.

„Situaţia se ameliorează", a explicat premierul Franţei, pledând însă pentru prudenţă şi respectarea restricţiilor.

În schimb, interzicerea circulaţiei în intervalul orar 19.00-6.00 va fi deocamdată menţinută. „Vom vedea la jumătatea lunii mai, în etapa următoare, în funcţie de situaţia epidemică", a explicat Jean Castex.

Cursurile liceelor se vor desfăşura într-un sistem „hibrid" începând din 3 mai. În şcolile elementare şi generale, vor fi efectuate teste salivare pentru depistarea eventualelor infectări. În prima etapă au fost puse la dispoziţie 400.000 de teste salivare.

„Se pare că am depăşit vârful celui de-al treilea val epidemic", a subliniat premierul Franţei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.