Desfrâu TOTAL în Belgia! O nouă orgie sexuală descoperită: 56 de persoane amendate; aveau și droguri

Publicat in Ştiri Internaţionale 14 Decembrie 2020 969 ori
Google+ WhatsApp
Desfrâu TOTAL în Belgia! O nouă orgie sexuală descoperită: 56 de persoane amendate; aveau și droguri
Desfrâu TOTAL în Belgia! O nouă orgie sexuală descoperită: 56 de persoane amendate; aveau și droguri

O nouă orgie sexuală organizată în plină pandemie a fost spartă de poliţiştii belgieni. Potrivit presei locale, 56 de persoane au fost arestate în timp ce petreceau complet dezbrăcate într-un conac. Liniştita comună Virton, de la graniţa cu Franţa, a devenit brusc un punct de interes pentru presa belgiană şi cea franceză. Potrivit cotidianului La Meuse, poliţia din Virton a avut ca misiune în noaptea de sâmbătă spre duminică să spargă o petrecere clandestină, informează pe larg publicația ADEVĂRUL.RO.

Dar când au ajuns la faţa locului, poliţiştii s-au trezit în faţă cu zeci de persoane complet dezbrăcate, unele dintre ele fiind sub influenţa drogurilor.

Petrecerea a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a unei tinere care a împlinit recent 28 de ani. Fiecare participant a plătit 250 de euro la intrare, iar acum va fi nevoit să scoată bani din buzunar şi pentru amenda primită pentru nerespectarea regulilor anti-COVID-19.

În total, 56 de petrecăreţi au fost arestaţi, majoritatea francezi.

O primă orgie sexuală organizată în plină pandemie în Belgia a ieşit la iveală acum câteva săptămâni, la scurt timp după ce eurodeputatul ungar Jozsej Szajer şi-a dat demisia. Szajer, în vârstă de 59 de ani, un politician care şi-a construit cariera pe critici la adresa minorităţilor sexuale, a fost prins petrecând gol alături de alţi 24 de bărbaţi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.