Prognoza meteo pentru Crăciun şi Revelion. Vremea în următoarele patru săptămâni

Publicat in Ştiri Naţionale 04 Decembrie 2020 721 ori
Google+ WhatsApp
Prognoza meteo pentru Crăciun şi Revelion. Vremea în următoarele patru săptămâni
Prognoza meteo pentru Crăciun şi Revelion. Vremea în următoarele patru săptămâni

Decembrie va fi o lună caldă, cu temperaturi peste cele normale peste această perioadă, astfel că de Crăciun va fi vreme frumoasă, arată prognoza meteo emisă de ANM pentru următoarele patru săptămâni.Vremea începe să devină normală pentru această perioadă abia din ianuarie, potrivit prognozei emise vineri de meteorologi.

 

În ce priveşte cantitățile de precipitații, acestea vor fi excedentare în primele două săptămâni de prognoză, după care se normalizează.

Iată prognoza emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru următoarele patru săptămâni.

Vreme caldă, inclusiv de Crăciun
Săptămâna 7 - 14 decembrie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare marte a țării, dar mai ales în sud-estul extrem și în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice, dar mai ales în jumătatea nordică a Olteniei și Munteniei, iar în restul țării va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 14 – 21 decembrie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

De când se răceşte vremea
Săptămâna 21 – 28 decembrie 2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 28 decembrie – 4 ianuarie 2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.
Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.