A mâncat 42 de ouă. Ar fi trebuit 50 dar nu a mai apucat, i s-a „tăiat”… de tot

Publicat in Ştiri Internaţionale 05 Noiembrie 2019 495 ori
Google+ WhatsApp
A mâncat 42 de ouă. Ar fi trebuit 50 dar nu a mai apucat, i s-a „tăiat”… de tot
A mâncat 42 de ouă. Ar fi trebuit 50 dar nu a mai apucat, i s-a „tăiat”… de tot

Bărbatul pariase cu un prieten că va mânca 50 de ouă. Totul a decurs conform planului până la oul cu numărul 42 care i-a fost fatal.

 

Trebuia să fie doar un pariu, o joacă cu un prieten, dar s-a încheiat cu o tragedie. Un bărbat a murit în tentativa de a mânca 50 de ouă, în India, dar după ce a mâncat „doar” 42.  Imediat şi-a pierdut simţurile căzând lat.  Subhash Yadav, de 42 de ani a mers la piaţă în districtul Jaunpur în Utah Pradesh cu un prieten să cumpere ouă când între cei doi s-a declanşat pariul.

Au pariat că dacă va mânca 50 de ouă, prietenul îi va da 2.000 de rupii, aproximativ 25 de euro. Zis şi făcut, omul a început să mănânce ouăle crude. Totul se desfăşura normal, când, după cel de-al 42-lea s-a simţit rău şi a leşinat. Prietenul său a chemat imediat ambulanţa care l-a transportat la spitalul de urgenţă şi chiar dacă medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, acesta a decedat după câteva ore.

Potrivit medicilor a avut complicaţii cauzate de o indigestie, dar abia autopsia va clarifica cauzele exacte ale decesului, după cum relatează Daily Mail. Familia sa, după spusele poliţiei, n-a dorit să comenteze cele petrecute.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.