Transfăgărășanul se închide vineri. Când va fi redat circulației

Publicat in Ştiri Naţionale 28 Octombrie 2019 648 ori
Google+ WhatsApp
Transfăgărășanul se închide vineri. Când va fi redat circulației
Transfăgărășanul se închide vineri. Când va fi redat circulației

Transfăgărășanul se închide peste câteva zile, astfel că acesta a fost ultimul weekend în care s-a putut circula pe șoseaua considerată una din cele mai spectaculoase din lume.
Ca în fiecare an, pe 1 noiembrie, circulația va fi închisă, din cauza condițiilor meteo periculoase, o dată cu apropierea iernii.

 

Măsura închiderii este luată în conformitate cu regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C, arată ziarulprofit.ro. Porţiunea de drum cuprinsă între kilometrul 104 (Piscu Negru-jud. Argeş) şi kilometrul 130,8 (Bâlea Cascadă – jud. Sibiu) se va închide circulaţiei începând de vineri, 1 noiembrie 2019. Drumul este închis pe o porţiune de 27 kilometri timp de 8 luni în fiecare an, iarna şi primăvara, mai ales din cauza pericolului de avalanşe și căderi de stânci. Transfăgărășanul se va deschide din nou circulației pe 1 iulie 2020.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.