Primarii penali ai Prahovei. Episodul 10: Sandu Valerică, edil in Șirna

Publicat in Primarii penali 25 Martie 2016 Actualizat: 25 Martie 2016 9266 ori
Google+ WhatsApp
Primarii penali ai Prahovei. Episodul 10: Sandu Valerică, edil in Șirna
Primarii penali ai Prahovei. Episodul 10: Sandu Valerică, edil in Șirna

Ne aflam in an electoral, iar partidele urmeaza sa inceapa turul de forta in randul localnicilor, avand la baza promisiuni si sacose pline cu bunatati. Tocmai de aceea, ziarul nostru a inceput campania intitulata "Primarii penali ai Prahovei", in care veti descoperi informatii noi si vechi despre toti edilii care au avut probleme cu legea, sub o forma sau alta.

 

Citeste si: Primarii penali ai Prahovei. Episodul 1: Constantin Nitoi, edil in Manesti

 

In episodul de astazi, va vom prezenta informatii interesante despre primarul comunei prahovene Sirna, Sandu Valerică, cel care s-a obisnuit un pic prea mult cu functia de edil-sef.

Vom vom insista pe faptul ca primarul Valerică este unul dintre cei mai mari traseisti politici ai judetului (fiind membru PPDD in 2012, PSD in 2014, UNPR in 2015 si PNL, in momentul de fata). Dintre toate, traseismul este cea mai mica problema pe care o are Sandu Valerica.

Citeste si: Primarii penali ai Prahovei. Episodul 5: Danelus Costea, edil in Slanic

Plangere penala pentru efectuarea de "investitii" fara avize legale
Potrivit apropiatilor primarului, Caminul Cultural din Sirna a ajuns motiv de scandal in administratia locala a comunei dupa ce Sandu Valerica a hotarat sa investeasca in aceasta constructie fara a detine avizele legale necesare. Initiativa i-a apartinut in totalitate, in ciuda faptului ca mai multi consilieri i-au atras atentia asupra ilegalitatii pe care urma sa o infaptuiasca.
In plus, reporterii nostri au descoperit un lucru extrem de interesant: cladirea apare pe listele de finantare din partea Companiei Naționale de Investiții, de unde rezulta ca Primaria nu mai era nevoita sa efectueze cheltuieli pentru proiectul in cauza. Cu toate astea, primarul Sandu a tinut cu dintii de ideea alocarii ilegale de fonduri in cladirea Caminului Cultural, cu scopul de a-si insusi sume importante de bani.

 

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.