Familia lui Rares Bogdan, afaceri de MILIOANE cu firme straine si companii de stat

Publicat in Politica 19 Septembrie 2018 3463 ori
Google+ WhatsApp
Familia lui Rares Bogdan, afaceri de MILIOANE cu firme straine si companii de stat
Familia lui Rares Bogdan, afaceri de MILIOANE cu firme straine si companii de stat

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști care apar pe micile ecrane.

Puțini sunt aceia care știu că Rareș Bogdan are un frate. 

Anul trecut, în cadrul unui interviu, realizatorul Realitatea TV declara că în 2001 a înființat o agenție de publicitate, împreună cu fratele său și cu Octavian Hoandră.

Ulterior, potrivit spuselor sale, Rareș Bogdan i-a vândut fratelui său părțile sociale.

„În perioada 1998-2004 am dezvoltat o rețea de telefonie mobilă. Practic am vândut servicii GSM. Am avut 14 magazine. Le-am vândut către o rețea mai puternică. Am făcut primii mei bani, bani mulți pe acea vreme, 250.000 de dolari făcuți din vânzarea respectivului business.

În 2001, am înființat, alături de Tavi Hoandră și fratele meu, o agenție de publicitate. Ea dăinuie și astăzi. Ulterior mi-am vândut părțile către fratele meu”, a afirmat Rareș Bogdan.

Agenția de publicitate deținută de Horia Bogdan se numește Trend Communication și are în portofoliu giganți precum Hidroelectrica, Transgaz, Vodafone și Banca Transilvania.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, verificate de Bugetul.ro, în 2017, Trend Communication a avut o cifră de afaceri de 4.447.551 de lei și un profit de 549.691 de lei.

Curios este faptul că Rareș Bogdan încă mai figurează ca acționar la Trend Communication.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.