Lider PSD: Decent ar fi ca până la Comitetul Executiv Naţional Zgonea să demisioneze

Publicat in Politica 26 Aprilie 2016 1091 ori
Google+ WhatsApp
Lider PSD: Decent ar fi ca până la Comitetul Executiv Naţional Zgonea să demisioneze
Lider PSD: Decent ar fi ca până la Comitetul Executiv Naţional Zgonea să demisioneze

Mai mulţi lideri ai organizaţiilor judeţene ale PSD, printre care Cătălin Rădulescu şi Rovana Plumb, i-au cerut lui Valeriu Zgonea demisia din funcţiile de preşedinte executiv al PSD şi de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în caz contrar, urmând să ceară demiterea lui.

 

"Am fost două organizaţii care am cerut. După noi, Prahova a cerut demisia, Caraşul a cerut demisia, dna Rovana Plumb a cerut demisia… Sunt o mulţime de oameni care au cerut demisia. Decent ar fi ca până la Comitetul Executiv să facă gestul să-şi dea demisia, ca dovadă că devine un bun coleg. I-am reproşat că niciodată nu s-a manifestat ca un bun coleg. Eu cred că un bun camarad, un bun coleg trebuia să se poarte altfel", a declarat deputatul Cătălin Rădulescu,

El a mai spus că nu a început încă o campanie de strângere de semnături pentru revocarea lui Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor.

"La ieşirile pe care le-a avut în ultima perioadă face un deserviciu PSD. Nu era momentul. Avem o campanie electorală, toţi trebuia să fim solidari cu preşedinte partidului, aşa cum am fost şi cu primul ministru. Noi am făcut nişte cereri. Mai multe organizaţii, cinci până acum, am cerut demisia dânsului. Dacă nu (o va face – n.r.), cerem demiterea din ambele funcţii", a adăugat Rădulescu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.