Noul primar Cristi Ganea intra in forta in depolitizarea Primariei Ploiesti: "Toti directorii vor fi evaluati!"

Publicat in Politica 16 Decembrie 2015 Actualizat: 16 Decembrie 2015 2811 ori
Google+ WhatsApp
Noul primar Cristi Ganea intra in forta in depolitizarea Primariei Ploiesti: "Toti directorii vor fi evaluati!"
Noul primar Cristi Ganea intra in forta in depolitizarea Primariei Ploiesti: "Toti directorii vor fi evaluati!"

Cristi Ganea, noul primar interimar al Ploiestiului, anunta ca va demara un amplu proces de "epurare" a sefilor tuturor directiilor din Primaria Ploiesti, cu scopul depolitizarii acelor ramuri ale administratiei conduse dupa criterii care nu au legatura cu competenta.

 

Astfel, Ganea va ordona o evaluare a tuturor directorilor din Primarie, iar in urma acestui proces, vor ramane pe functii doar cei care indeplinesc criteriile care ar fi trebuit respectate la angajare si anume competentele, performantele si neimplicarea politica.

"Este absolut necesar sa incepem procesul de profesionalizare sau de a intarire a profesionalizarii administratiei locale prin evaluari drastice ale competentelor si eficientei acestor angajati de care depinde bunul mers al proiectelor locale si al cheltuirii banului public. Voi urgenta evaluarea tuturor funcțiilor publice, atât cele de execuție, cât și cele de conducere, cu tipuri de evaluare corespunzătoare nivelului funcției.", a declarat noul primar interimar al Ploiestiului.

Ganea considera ca exista directori in Primaria Ploiesti care nu au ce cauta pe functie, in timp ce altii au avut rezultate bune, insa nimeni nu va scapa de evaluarea care se va desfasura pe parcursul catorva luni.

Potrivit surselor noastre, exista cel putin doi directori din Primarie de care Ganea nu este multumit si care vor fi demisi din cauza rezultatelor slabe si a lipsei de competenta.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.