Victorie împotriva DNA. Sebastian Ghiţă poate părăsi municipiul Ploieşti şi poate exercita funcţia de parlamentar

Publicat in Politica 03 Iulie 2015 Actualizat: 03 Iulie 2015 485 ori
Google+ WhatsApp
Victorie împotriva DNA. Sebastian Ghiţă poate părăsi municipiul Ploieşti şi poate exercita funcţia de parlamentar
Victorie împotriva DNA. Sebastian Ghiţă poate părăsi municipiul Ploieşti şi poate exercita funcţia de parlamentar

Judecătorii ICCJ au schimbat controlul judiciar impus de procurorii DNA în cazul deputatului Sebastian Ghiţă. Potrivit deciziei instanţei, Sebastian Ghiţă poate părăsi municipiul Ploieşti şi poate exercita funcţia de parlamentar. 

 

MINUTA:

2535/1/2015 Inculpat Ghiţă Sebastian Aurelian plângere control judiciar (art.213 NCPP)

- Respinge, ca neîntemeiată, excepţia inadmisibilităţii plângerii formulate de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian împotriva ordonanţei din data de 24 iunie 2015 emisă în dosarul nr.218/P/2014 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti.

Admite plângerea formulată de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian împotriva ordonanţei din data de 24 iunie 2015 emisă în dosarul nr.218/P/2014 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti. Modifică conţinutul controlului judiciar faţă de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian după cum urmează: - extinde limita teritorială pe care inculpatul are obligaţia de a nu o depăşi decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent de la teritoriul localităţii Ploieşti la teritoriul României; - înlătură obligaţia de a nu desfăşura activitate în calitatea de deputat în Parlamentul României. Menţine celelalte obligaţii din conţinutul controlului judiciar aplicat inculpatului Ghiţă Sebastian Aurelian. Cheltuielile ocazionate de soluţionarea plângerii rămân în sarcina statului, suma de 35 lei, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu, până la prezentarea apărătorului ales, se plăteşte din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi 3 iulie 2015.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.