Andrei Volosevici, atac DUR la adresa conducerii Primariei Ploiesti, pe tema Spitalului de Pediatrie

Publicat in Politica 08 Mai 2015 1574 ori
Google+ WhatsApp
Andrei Volosevici, atac DUR la adresa conducerii Primariei Ploiesti, pe tema Spitalului de Pediatrie
Andrei Volosevici, atac DUR la adresa conducerii Primariei Ploiesti, pe tema Spitalului de Pediatrie

Andrei Volosevici a lansat un atac la adresa actualei conduceri a Primariei Ploiesti, dupa ce, in urma intalnirii la care au participat reprezentanti ai tuturor partidelor, au fost scoase la iveala detalii uluitoare referitoare la proiectul "Spitalul Copiilor". Detalii, AICI.

 

Iata care sunt reprosurile aduse de Volosevici actualei administratii:

 

"Doresc sa multumesc tuturor reprezentantilor formatiunilor politice si ai mass-media din Prahova care au inteles ca singurul scop pe care l-am avut atunci cand am propus sa facem o dezbatere avand ca tema noul Spital de Pediatrie din Ploiesti a fost acela de a ne lamuri daca, legal, acest obiectiv poate fi realizat in locatia sediului OMV.
La acest eveniment, din pacate, suspiciunile pe care le-am avut in legatura cu neregulile din acest proiect, semnalate de altfel si de presa prahoveana, nu doar ca mi s-au confirmat, dar au fost suplimentate cu informatii absolut naucitoare, confirmate destul de evaziv de catre reprezentantii actualei administratii ploiestene.
In acest context, pentru ca demersul de astazi sa nu ramana fara finalitate , dar in primul rand din respect fata de ploiesteni, adresez public doua intrebari la care reprezentantii Primariei municipiului Ploiesti sa raspunda in cel mai scurt timp:
1. Este adevarat ca exista in contractul semnat de municipalitate cu OMV o clauza ascunsa potrivit careia in cazul in care spitalul de copii nu va fi realizat in acea cladire, Ploiestiul va plati 43 milioane lei? Si daca da, cine a stiut de existenta ei si de ce nu a fost facuta publica?
2. Este adevarat ca documentatia intocmita initial pentru realizarea acestui obiectiv, in baza careia s-a facut licitatia, a fost inlocuita, fara stirea cuiva, in momentul in care s-au cerut avizele la Directia de Sanatate Publica?
Eu sper ca aceste informatii sa nu se confirme intocmai si spun asta pentru ca urmarile nu ar fi doar foarte grave din punct de vedere legal, dar ar aduce un plus de amaraciune oamenilor care in anul 2012 au crezut intr-o promisiune care s-a dovedit a fi tratata de cei alesi in fruntea orasului cu superficialitate, neprofesionalism si lipsa de respect fata de locuitorii acestui oras."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.