KLAUS IOHANNIS va avea un traseu turistic în Sibiu: "Drumul Preşedintelui"

Publicat in Politica 20 Aprilie 2015 1001 ori
Google+ WhatsApp
KLAUS IOHANNIS va avea un traseu turistic în Sibiu: "Drumul Preşedintelui"
KLAUS IOHANNIS va avea un traseu turistic în Sibiu: "Drumul Preşedintelui"

Preşedintele Klaus Iohannis inspiră mai nou şi afacerile în turism. O asociaţie din Sibiu le propune turiştilor un proiect inedit: "Drumul preşedintelui", un traseu ce cuprinde locurile preferate şi care l-au marcat pe actualul şef al statului. 

 

Volumul autobiografic "Pas cu Pas" scris de președintele Klaus Iohannis, fost primar la Sibiului, generează noi tendințe pe piața turistică din România, scrie stiridesibiu.ro.

O asociaţie din Sibiu pregătește lansarea proiectului "Drumul Președintelui", un traseu turistic pe malul Cibinului, "pas cu pas prin cel mai frumos și cunoscut oraș al Romaniei, Sibiul".

"Cunoaște și recunoaște Sibiul așa cum l-a descoperit Președintele, cu ochi de copil, de adolescent, de îndrăgostit, de profesor, de primar, cu ochi care te întâmpina binevoitor, te urmăresc curios și te îndeamnă la descoperiri. Turism, educație, cultura", este invitația lansată de Elena Lotrean, managerul proiectului.

Turul turistic pregătit la Sibiu, considerat de inițiatori drept o "experiență unică", va fi disponibil turiştilor începând cu data de 1 mai 2015.

"Este un tur mai special, porneşte de la casa unde a copilărit când era foarte mic preşedintele, casa de pe Papiu Ilarian, şi se termină la Primărie, e o rută frumoasă, atinge toate punctele importante din viaţa domniei sale, toate care sunt în centrul istoric, nu o să ieşim din centrul istoric", a mai spus Elena Lotrean. Publicul vizat este în general unul tânăr, cu vârste până în 35 de ani. "În primul rând vizăm publicul român, în prima fază, pentru că este o personalitate a României, ne dorim de fapt să stârnim curiozitatea pentru că atunci când eşti curios şi reuşeşti să înveţi şi să descoperi", a mai spus Elena Lotrean, conform adevarul.ro.

Cei care doresc să ia parte la tur vor plăti 50 de lei de persoană. Pentru copiii sub 10 ani participarea este gratuită iar elevii, studenţii şi pensionarii vor avea 50 la sută reducere. Organizatorii spun că i-au prezentat proiectul primei doamne a României,. Carmen Iohannis, "şi din reacţia ei părea încântată ".

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.