Klaus Iohannis, DECONSPIRAT. Ce a făcut preşedintele

Publicat in Politica 16 Aprilie 2015 1410 ori
Google+ WhatsApp
Klaus Iohannis, DECONSPIRAT. Ce a făcut preşedintele
Klaus Iohannis, DECONSPIRAT. Ce a făcut preşedintele

"Pas cu Pas", cartea președintelui Klaus Iohannis, a fost montată de către colectivul redacțional al revistei Observatorul Cultural, ea fiind la bază un colaj de interviuri acordate de către fostul primar al Sibiului.

 

Poetul Radu Vancu a declarat la Turnul Sfatului TV că "Pas cu pas", cartea lansată de Klaus Iohannis, nu conţine informaţii noi şi a fost scrisă şi redactată de jurnaliştii revistei "Observatorul Cultural".

"Am răsfoit-o și am constatat, mi-a fost și confirmată această constatare a mea de către doamna Carmen Mușat, directoarea Observatorului Cultural, că nu sunt lucruri noi, e de fapt un montaj din interviuri mai vechi, nu e o carte scrisă dintr-un jet. E montată în redacția Observatorului Cultural de către doamna Carmen Mușat, alături de alți admiratori ai domnului Klaus Iohannis", a declarat Radu Vancu.

El spune că deși nu are o valoare literară foarte mare, ea are un rol bine definit.

"Nu e miza ei să aibă o valoare literară. Miza ei e să aibă un vehicul pentru niște idei politice care au prins. Deci și-a făcut treaba. Primul pas, nu am nicio idee. M-ar mira să fie tot un montaj de interviuri, pentru că nu cred că a dat atâtea interviuri, încât să poată să scoată o altă carte", a mai spus Radu Vancu.

Radu Vancu este poet, eseist și traducător, conferențiar la Universitatea „Lucian Blaga" și redactor la revistele „Transilvania" și „Poesis internațional". Este editor coordonator al revistei „Timpul".

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.