Elena Udrea: "Doar Dumnezeu îi iartă pe denunţători"

Publicat in Politica 10 Aprilie 2015 1171 ori
Google+ WhatsApp
Elena Udrea: "Doar Dumnezeu îi iartă pe denunţători"
Elena Udrea: "Doar Dumnezeu îi iartă pe denunţători"

Instanţa a rămas în pronunţare în cazul Elenei Udrea. Fostul ministru a declarat, la ieşirea din sala de judecată, că "doar Dumnezeu îi iartă pe denunţători".

 

Cererea Elenei Udrea prin care solicită înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai ușoară, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar în dosarul "Gala Bute", se va judeca vineri de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cererea a fost înregistrată pe 3 aprilie. Pe 23 martie, Curtea Supremă a prelungit cu 30 de zile arestul preventiv în cazul Elenei Udrea.

Aceeași măsură a fost luată și în cazul lui Rudel Obreja și Tudor Breazu, iar Gheorghe Nastasia va sta în continuare în arest la domiciliu.

În dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.

Elena Udrea mai este cercetată și în dosarul "Microsoft", însă ea nu are nicio interdicție în acest dosar.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.