Nou termen în dosarul lui Roşca la ICCJ

Publicat in Politica 06 Aprilie 2015 1720 ori
Google+ WhatsApp
Nou termen în dosarul lui Roşca la ICCJ
Nou termen în dosarul lui Roşca la ICCJ

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie judecă luni un nou termen în dosarul în care deputatul Mircea Roşca, dar şi alţi lideri ai administraţiei publice judeţene au fost trimişi în judecată pentru fapte de  corupţie. 

Alături de deputatul liberal au mai fost trimişi în judecată Adrian Strâmbeanu, fostul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Mihail Fâcă, fost administrator public al judeţului Prahova, în prezent secretar de stat în Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Adrian Emanuil Semcu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova,  Simona David, director al Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică a Persoanelor Adulte cu Handicap Călineşti, Mariana Malea, responsabil cu achiziţiile publice în cadrul Centrului de Recuperare, Cristina Savu, fost director economic în cadrul Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat — Sucursala pentru Reprezentare şi Protocol Sinaia, Gabriela Cristina Şerbănoiu, fost şef al Serviciului Achiziţii Publice şi Contracte din cadrul Direcţiei Patrimoniu a CJ Prahova, dar şi reprezentanţi ai administraţiei locale Azuga.

 Roşca şi vărul său, Adrian Rotilă, şi el inculpat în acelaşi dosar, se află în arest la domiciliu, restul inculpaţilor aflându-se sub control judiciar.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.