INCIDENTE în timpul conferinţei de la Bruxelles. Ce l-a deranjat pe KLAUS IOHANNIS

Publicat in Politica 21 Martie 2015 904 ori
Google+ WhatsApp
INCIDENTE în timpul conferinţei de la Bruxelles. Ce l-a deranjat pe KLAUS IOHANNIS
INCIDENTE în timpul conferinţei de la Bruxelles. Ce l-a deranjat pe KLAUS IOHANNIS

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, a luat din nou prin surprindere, după episodul de la Paris. Şeful statului şi-a întrerupt de două ori conferinţa de presă, susţinută după Consiliul European, deranjat că în sala de conferinţe a pornit un televizor şi apoi a sunat telefonul unui jurnalist.

 

Preşedintele Iohannis şi-a început discursul la conferinţa de presă susţinută la Bruxelles l, însă s-a oprit la scurt timp deoarece în sala de presă a pornit pe neaşteptate un televizor al televiziunii cu circuit intern.

Şeful statului a aşteptat preţ de câteva zeci de secunde, până când unul dintre membrii staff-ului prezidenţial a reuşit să oprească televizorul, iar apoi şi-a continuat conferinţa.

Iohannis şi-a întrerupt însă şi a doua oară declaraţia de presă, după ce unui ziarist, aflat în primul rând, a început să-i sune telefonul.

Dacă prima dată Klaus Iohannis s-a enervat făcând o grimasă, de această dată preşedintele a aşteptat până când jurnalistul şi-a scos telefonul din buzunar şi l-a oprit, după care a continuat să vorbească, schiţând un zâmbet.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la Bruxelles, la Consiliul European, reuniune în cadrul căreia liderii statelor europene au dezbătut subiecte precum uniunea energetică, conflictul ucrainean şi sancţiunile impuse Rusiei, dar şi criza grecească.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.