Ce au decis judecătorii cu privire la soarta lui Mircea Roșca

Publicat in Politica 16 Martie 2015 1589 ori
Google+ WhatsApp
Ce au decis judecătorii cu privire la soarta lui Mircea Roșca
Ce au decis judecătorii cu privire la soarta lui Mircea Roșca

Vineri a avut loc al doilea termen în acest dosar, pe fond, iar judecătorii au decis ca Mircea Roşca şi vărul său, Adrian Rotilă, să rămână în continuare în arest la domiciliu, iar celelalte părţi implicate să rămână sub control judiciar.

 

Este vorba despre Adrian Strâmbeanu, fostul director al Spitalului Jdueţean de Urgenţă Ploieşti, Marian Rotaru Emanuel, economist la Serviciul Achiziţii al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Dumbravă Diana Camelia, fost secretar al oraşului Azuga, Popescu Gabriel Stelian, consilier local al oraşului Azuga.

Mircea Roşca este judecat pentru trafic de influenţă dintre care una în formă continuată, precum şi pentru instigare la abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unor foloase necuvenite.

Deputatul a fost arestat la sfârşitul anului trecut de procurorii anticorupţie. El este acuzat că, prin influenţa pe care o avea, Roşca ar fi ajutat la atribuirea către societăţile deţinute de vărul său - Adliv Termo SRL Comarnic şi Stanevip SRL Comarnic, a unor contracte de achiziţii publice.  Contractele păguboase au avut ca rezultat prejudicierea Spitalului Judeţean de Urgenţă cu 96.275 de lei, Consiliului Judeţean cu 68.834 de lei, DGASPC - Centrul Călineşti cu 47.274 de lei; RAAPPS - Sucursala Sinaia cu 2.752 de lei, conform DNA.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.