Piramida infracţională a epocii Băsescu...

Publicat in Politica 04 Martie 2015 1074 ori
Google+ WhatsApp
Piramida infracţională a epocii Băsescu...
Piramida infracţională a epocii Băsescu...

…depăşeşte, în opinia mea, prin amploare, orice structură de acest tip cunoscută până în prezent în România.

 

Indiferent de ramificaţia pe care am încerca să o analizăm, constatăm că în spatele personajelor implicate, dezvăluite public abia după ce Băsescu nu a mai fost preşedinte, se ascund alte şi alte legături care îmbină interesele financiare cu cele politice. Descoperim astfel oameni şi fapte, unii din imediata noastră apropiere, care au marcat destine în cei 10 ani de epocă Băsescu. Sunt convins că legea va ajunge şi la ei mai devreme sau mai târziu, pentru că tăvălugul nu mai poate fi oprit.

Ca senator, am considerat că este normal să explic mecanismele legale prin care instituţiile statului pot să intervină. Din acest punct de vedere, apreciez dezbaterea publică declanşată în aceste zile ca fiind extrem de productivă. Dar cel mai important aspect care se conturează este nivelul de aşteptare foarte ridicat referitor la tratamentul corect în faţa legii pentru cetăţeanul Băsescu Traian, fost preşedinte. În opinia mea, este o chestiune de ore şi nu de zile, până când acesta ar trebui să fie chemat să dea explicaţii în faţa procurorilor.

Daniel Savu, senator (www.danielsavu.ro)

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.