Crin Antonescu, atacul ANULUI la adresa lui Klaus Iohannis

Publicat in Politica 16 Decembrie 2014 2875 ori
Google+ WhatsApp
Crin Antonescu, atacul ANULUI la adresa lui Klaus Iohannis
Crin Antonescu, atacul ANULUI la adresa lui Klaus Iohannis

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui ales, Klaus Iohannis. Antonescu susține că el îl cunoaște mai bine pe Klaus Iohannis și a lansat un atac extrem de virulent: ”poate că știu că Iohannis este un om vorbește puțin și gândește cât vorbește”.

 

Crin Antonescu a fost întrebat dacă regretă faptul că nu a candidat la prezidențiale și a răspuns sec: ”NU!”

”Am candidat în 2009 la preşedinţie, a fost o candidatură semnificativă. Eram gata să o fac şi în 2012 în ciuda tuturor lucrurilor pe care simţeam că nu mai pot să le suport. Este multă ură, ignoranţă, prostie în viaţa publică, care este adusă nu numai de politicieni, ci şi de jurnalişti. Nu mă victimizez, am comparat cândva politica cu un serviciu de salubritate. La un moment dat ai opţiunea să spui nu. Am construit un proiect cât am putut. Alegerile s-au terminat aşa cum s-au terminat. Dacă Victor Ponta ar fi câştigat aş fi regretat complet că nu am candidat. Având în vedere că această variantă, Klaus Iohannis care a generat ceea ce puţină lume aştepta şi eu nu mai aşteptam o asemenea ripostă la toate lucrurile pe care PSD şi Ponta au înţeles să le facă. Lucrurile merg spre un făgaş natural, privesc cu strângere de inimă ce se întâmplă după 16 noiembrie.

În spatele unui om, dacă această speranţă e pusă într-un singur om, ea e o speranţă nesăbuită şi nedreaptă. Nu va putea rezolva toate problemele societăţii româneşti.

Poate că ştiu că este un om care vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte”, a mai declarat Crin Antonescu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.