ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Traian Băsescu, HUIDUIT în Piaţa Constituţiei

Publicat in Politica 01 Decembrie 2014 1543 ori
Google+ WhatsApp
ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Traian Băsescu, HUIDUIT în Piaţa Constituţiei
ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Traian Băsescu, HUIDUIT în Piaţa Constituţiei

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Traian Băsescu a participat, luni, la parada militară din Piaţa Constituţiei, fiind ultimul eveniment de Ziua Naţională a României la care acesta este prezent în calitate de şef al statului. La sosire, dar şi în momentul în care a primit Garda de Onoare, Băsescu a fost huiduit. La plecare însă, Băsescu a fost aclamat de unii dintre participanţi. 

 

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României a început, luni, în Piaţa Constituţiei din Capitală, în prezenţa preşedintelui în funcţie, Traian Băsescu şi a premierului Victor Ponta. 

Parada a început cu prezentarea Gărzii de Onoare preşedintelui Traian Băsescu şi cu intonarea imnului naţional al României.

Traian Băsescu a fost huiduit la sosirea în Piaţa Constituţiei, dar şi în momentul în care a primit Garda de Onoare.

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. La plecare însă, Traian Băsescu a fost aclamat de unii dintre participanţi, acesta salutându-i din maşină. "Rămâneţi cu bine", le-a spus preşedintele. 

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI.  Şeful statului s-a aflat în tribuna oficială, la distanţă de premierul Victor Ponta, care a urmărit parada alături de vicepremierul Gabriel Oprea şi ministrul Apărării, Mircea Duşa. La paradă au mai participat preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, Şeful Statului Major al Armatei, Ştefan Dănilă, precum şi reprezentanţi ai Armatei, Jandarmeriei, şi ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti, parlamentari.

Faţă de anii trecuţi, parada militară organizată de Ziua Naţională s-a desfăşurat, anul acesta, în Piaţa Constituţiei, după ce Arcul de Triumf a intrat într-un proces de reabilitare şi reparaţii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.