Peste 1000 de deţinuţi din Prahova vor vota astăzi cu urna mobilă

Publicat in Politica 16 Noiembrie 2014 1438 ori
Google+ WhatsApp
Peste 1000 de deţinuţi din Prahova vor vota astăzi cu urna mobilă
Peste 1000 de deţinuţi din Prahova vor vota astăzi cu urna mobilă

Aproape 1.100 de deţinuţi de la două penitenciare din judeţul Prahova şi-au exprimat dorinţa de a vota duminică, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. 

 

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Femei Târgşor, Ioana Luca, a declarat că 635 dintre cele 697 de femei încarcerate aici au drept de vot, 481 dintre acestea exprimându-şi intenţia de a vota. În acest scop, la Penitenciarul Târgşor se vor deplasa două urne mobile. 

De asemenea, în custodia Penitenciarului Ploieşti există 651 de persoane private de libertate, dintre care 604 sunt cu drept de vot, 533 exprimându-şi intenţia de a vota. La penitenciar vor fi amenajate spaţii speciale unde vor fi amplasate urnele pentru ca deţinuţii să poată vota. 

La nivelul judeţului Prahova sunt amenajate 622 de secţii, în 493 de spaţii, la vot fiind aşteptaţi peste 677.000 de alegători.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.