Gafa finală de campanie marca Iohannis? L-ar fi confruntat pe Ponta la B1 in timp ce un consultant ii sufla raspunsurile in casca

Publicat in Politica 14 Noiembrie 2014 1106 ori
Google+ WhatsApp
Gafa finală de campanie marca Iohannis? L-ar fi confruntat pe Ponta la B1 in timp ce un consultant ii sufla raspunsurile in casca
Gafa finală de campanie marca Iohannis? L-ar fi confruntat pe Ponta la B1 in timp ce un consultant ii sufla raspunsurile in casca

O nouă ipoteză privind prestația mai bună a lui Klaus Iohannis în dezbaterea cu Victor Ponta de la B1 a fost astăzi lansată în spațiul public de cătrei cei de la cancan.ro, dar și de o serie de alți jurnalilști.

Potrivit acestei surse, lui Iohannis i-au fost suflate, pe întreaga durată a dezbaterii de la B1, raspunsurile prin intermediul unei caști wireless.

Aceasta ar fi una din explicațiile pentru care Iohannis a parut ceva mai inspirat in decursul celei de-a doua confruntari cu Victor Ponta, iar acest progres s-ar datora interventiei unei a treia persoane in discutii.

Iohannis ar fi fost

Potrivit unor informatii prezentate de cei de la cancan.ro, Iohanis ar fi avut in ureche, pe tot parcursul emisiunii de la B1, o casca minuscula in ureche, conectata wireless, prin care un consilier il sfatuia cum sa reactioneze la intrebarile lansate de contracandidatul sau si moderator.

Asa s-ar explica prestatia sa usor mai buna decat cea din ziua precedenta, cand practic a fost lovit din toate direcțiile de Victor Ponta, Iohannis fiind fără reacție la majoritate atacurilor lansate de contracandidatul său.

De altfel, Ponta pare sa fi remarcat ca se intampla ceva cu Iohannis si i-a atras atentia, in timpul emisiunii, ca se uita pe pereti in timp ce el vorbeste. Candidatul ACL i-a replicat: “Uneori e mai interesant”.

Ce s-a întâmplat după dezbatere

Iohannis a scapat de tirul intrebarilor puse de contracandidatul sau, Victor Ponta, miercuri seara, putin dupa orele 21. Imediat dupa, “garzile” l-au insotit pe primarul Sibiului pana la sediul aliantei pe care o reprezinta.

Ofiterii l-au asteptat pe Iohannis in fata sediului televiziunii

Din studioul postului B1, aflat pe Calea Victoriei, Iohannis a sarit direct in jeep-ul apartinand Serviciului de Paza si Protectie cu care circula in aceasta perioada, iar alte doua masini cu ofiteri, insarcinati cu paza aspirantului la fotoliul de la Cotroceni, l-au urmat, in graba, pana la sediul ACL de pe Bulevardul Kiseleff.

La ceas de taina

Iohannis a fost escortat de doua masini pana la sediul ACL

Acolo, Iohannis a ajuns in jurul orelor 21 si 20 de minute, si a zabovit cateva ceasuri bune, cel mai probabil analizand cu echipa sa de campanie prestatia sa de la emisiunea televizata. Sfatul de taina s-a incheiat catre miezul nopti, cand Iohannis, de data aceasta fara celelalte doua masini ale SPP-istilor, a fost condus cu jeepul sau in cartierul Primaverii, la cinci minute de sediul ACL, unde locuieste.

Klaus Iohannis a parasit sediul ACL la miezul noptii

Imediat dupa plecarea sa, aproape toti membrii staffului Aliantei Crestin Liberale au parasit sediul de campanie, in linie, iar coloana de masini formata ar fi putut lejer sa incurce circulatia, daca iesirea din curtea vilei de protocol s-ar fi petrecut in cursul zilei, se mai arată în materialul celor de la cancan.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.