Liviu Dragnea: Ponta va câştiga alegerile la o diferenţă semnificativă, peste 53%

Publicat in Politica 12 Noiembrie 2014 1711 ori
Google+ WhatsApp
Liviu Dragnea: Ponta va câştiga alegerile la o diferenţă semnificativă, peste 53%
Liviu Dragnea: Ponta va câştiga alegerile la o diferenţă semnificativă, peste 53%

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în cadrul unui interviu pentru Agerpres, că Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale la o ''diferenţă semnificativă'', de peste 53%, faţă de contracandidatul său, Klaus Iohannis. „Victor Ponta va câştiga, nu ţin neapărat să dau procente. Cred că vom avea o diferenţă semnificativă, cred că peste 53% va fi pentru Victor Ponta, 53 – 54%”, a spus Dragnea.

 

Totodată, acesta afirmă că strategia electorală a PSD pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale vizează comunicarea cu cât mai mulţi oameni.

''O strategie foarte simplă. Să comunicăm cu cât mai mulţi oameni. La cât mai mulţi oameni trebuie să ajungă care sunt proiectele lui Victor Ponta, ce vrea Victor Ponta să facă pentru fiecare român, să explicăm tuturor românilor care este marele proiect al lui Victor Ponta - şi anume marea unire a românilor'', adaugă Dragnea.

În opinia social-democratului, reprezentantul ACL în cursa prezidenţială, Klaus Iohannis, a făcut o singură greşeală. ''Cred că domnul Klaus Iohannis a făcut o singură mare greşeală - faptul că a acceptat candidatura'', mai spune Dragnea. 

Întrebat dacă a analizat rezultatele din primul tur, Dragnea a afirmat că staff-ul de campanie a avut întâlniri cu toate organizaţiile judeţene şi au identificat aspectele care pot fi îmbunătăţite şi acţiune necesare în acest sens. De asemenea, vicepremierul remarcă faptul că este pentru prima dată când PSD a câştigat în Republica Moldova.

În ceea ce priveşte strategia din al doilea tur de scrutin, acesta a declarat: „O strategie foarte simplă. Să comunicăm cu cât mai mulţi oameni. La cât mai mulţi oameni trebuie să ajungă care sunt proiectele lui Victor Ponta, ce vrea Victor Ponta să facă pentru fiecare român, să explicăm tuturor românilor care este marele proiect al lui Victor Ponta - şi anume marea unire a românilor, pentru că este un proiect care vine după zece ani de dezbinare şi ură”.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.