Rezultate ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Când vom afla primele procente în judeţul Prahova

Publicat in Politica 01 Noiembrie 2014 4917 ori
Google+ WhatsApp
Rezultate ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Când vom afla primele procente în judeţul Prahova
Rezultate ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Când vom afla primele procente în judeţul Prahova

Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Elevctoral Judeţean (BEJ) Prahova, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.

 

Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014 vor fi transmise de către BEJ Prahova, în cursul zilei de luni. La alegerile prezidenţiale 2014, în judeţul Prahova sunt aşteptate la urne 679.619 de persoane, în tot judeţul fiind amenajate 622 de secţii de vot.

Scrutinele din ultimii 10 ani ne-au arătat că primele rezultate ale alegerilor prezidenţiale 2014 vor fi publicate de BEC la mai puţin de două zile după finalul votului. Spre exemplu, în 2009, datele provizorii finale la alegerile prezidenţiale au fost publicate în data de 24 noiembrie, la ora 15.00, în condiţiile în care votul a avut loc în data de 22 noiembrie.

Chiar dacă au fost rezultate parţiale, estimarea dată atunci de BEC a fost foarte aproape de scorul final obţinut de cei 12 candidaţi la alegerile prezidenţiale.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.