Mesajul lui Philippe Tarillon pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta

Publicat in Politica 22 Octombrie 2014 1276 ori
Google+ WhatsApp
Mesajul lui Philippe Tarillon pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta
Mesajul lui Philippe Tarillon pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta

Philippe Tarillon a avut o întâlnire cu Alexandra Cârstea, președinta PSD Luxemburg, pentru a-și afirma susținerea la candidatura lui Victor Ponta, prim-ministru al României, la alegerile prezidențiale, care vor avea loc în 2 și 16 noiembrie anul curent.

 

Fidel susținător al președintelui Hollande, Philippe Tarillon este secretarul federal al Partidului Socialist Francez în regiunea Moselle, însărcinat cu afacerile europene. Este președintele grupului aleșilor socialiști și republicani ai Consiliului General al Moselle, fost presedinte al regiunii Val de Fensch  și primar al orașului Florange, unde s-a desfășurat un conflict emblematic pentru industria siderurgică, la uzina Arcelor Mittal.

Philippe Tarillon s-a implicat activ în lupta pentru apărarea industriei și a locurilor de muncă, alături de sindicalistul de la Arcelor Mittal, devenind ulterior deputat european în cadrul grupului PES. Philippe Tarillon ocupă în prezent funcția de înalt funcționar european în cadrul unei instituții europene.

Socialist și european convins, Philippe Tarillon consideră că victoria lui Victor Ponta în România este extrem de importantă în privința raportului de forțe între stânga și dreapta în Europa. Aceasta va reprezenta demonstrația că o altă cale în afară de liberalism și austeritate este posibilă. Victoria lui Victor Ponta ar însemna o încurajare pentru toți progresiștii și în mod deosebit pentru președintele Francois Hollande, în cadrul dezbaterilor europene. Alegerile din România vor avea loc în momentul debutului de mandat al noii Comisii Europene si a legislaturii Parlamentului. Victoria lui Victor Ponta va fi un semnal puternic. Ea va contribui la construirea unei imagini noi a României, Românie pe deplin integrată unei Europe a progresului social, decisă pe deplin să joace un rol activ.

Philippe Tarillon a asigurat-o pe Alexandra Cârstea de susținerea lui fără echivoc în campania lui Victor Ponta, pentru a-i strânge pe expatriații români din Marea Regiune în jurul acestei candidaturi care simbolizează renaștere și speranță pentru întreaga Europă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.