7 variante de răspuns şi un singur adevăr. Cu ce bani şi-a cumpărat casele Klaus Iohannis?

Publicat in Politica 22 Octombrie 2014 1952 ori
Google+ WhatsApp
7 variante de răspuns şi un singur adevăr. Cu ce bani şi-a cumpărat casele Klaus Iohannis?
7 variante de răspuns şi un singur adevăr. Cu ce bani şi-a cumpărat casele Klaus Iohannis?

Prestaţia din ce în ce mai lamentabilă a candidatului ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, mă obligă să revin asupra problemei centrale care planează asupra campaniei sale electorale: cu ce bani şi-a cumpărat cele şase (sau şapte?) case pe care le deţine ? După ce a gafat inadmisibil la o emisiune televizată, numindu-i în direct "ghinionişti" pe profesorii care nu au reuşit să acumuleze averi comparabile cu ale lui, Iohannis a recidivat. Din punctul meu de vedere, chiar mai grav decât la prima gafă.

 

Probabil sfătuit de cei din jurul său, candidatul a încercat să îşi ceară scuze, tot la televizor. Şi a spus aşa: "....cred că e momentul, DACĂ CINEVA E JIGNIT, să îmi cer scuze în public...." Adică, vezi Doamne, nu e prea sigur că a jignit pe cineva, dar treacă de la el, mărinimosul, luaţi nişte scuze!

Domnule Iohannis, dumneavoastră chiar nu realizaţi ce faceţi? Cum putem să ne lăsăm viitorul în mâinile şi la mintea unui om ale cărui decizii, declaraţii sau acţiuni ţin doar de dispoziţia dintr-o zi ? Acum au fost vizaţi profesorii, dar mâine ne putem aştepta la orice! Aici încep să împărtăşesc opinia unuia dintre "ghinioniştii" pe care i-aţi nominalizat şi care susţinea că sunteţi intenţionat sfătuit să procedaţi astfel, ca să piardeţi alegerile. Şi mai mult ca sigur, chiar aşa se va întâmpla !

Nu pot să nu mă întreb de ce un dascăl pică în asemenea greşeli. Eu cred că tot necazul vine de la cei ce vă consiliază şi care sunt de fapt oamenii lui Traian Băsescu. Vă forţează mâna să faceţi declaraţii similare cu cele ale preşedintelui şi să vă asumaţi un comportament aproape identic. Rezultatul ? Gafe şi dezastru!

Sunteţi profesor de fizică (chiar sunteţi?), adică un om al lucrurilor exacte, precise. De unde atunci atâtea bâlbâieli pentru a acoperi una din marile dileme ale alegătorilor care vor veni la vot: provenienţa resurselor financiare utilizate pentru achiziţionarea celor şase (sau sunt şapte?) case pe care le aveţi? Aţi invocat atâtea explicaţii şi variante de răspuns, încât este foarte clar că nu pot fi toate adevărate. Asta înseamnă că NU SPUNEŢI ADEVĂRUL! Până la urmă, statutul de candidat şi respectul pentru public ar trebui să vă determine să prezentaţi totuşi o justificare adevărată, finală şi credibilă !

În aceste condiţii, domnule candidat, îmi permit să vă lansez public următoarea întrebare, poate până la alegeri vom primi un răspuns : Care dintre următoarele categorii de cetăţeni aţi prefera să vă voteze ?

1) Cei care cred că v-aţi cumpărat casele din banii de nuntă
2) Cei care cred că v-aţi cumpărat casele cu banii din meditaţii
3) Cei care cred că banii i-aţi primit de la părinţi
4) Cei care cred în varianta cu banii din chirii
5) Cei care cred că aveţi banii din vânzarea de blănuri (bine că nu erau blugi!)
6) Cei care cred în varianta caselor ieftine şi luate în rate (atenţie că au fost evaluate la
peste 750.000 euro!!)?
7) Cei care cred că aveţi banii din alte surse, care nu au fost făcute publice.

Ce le spuneţi românilor, care dintre variante este corectă ?
Pentru că nu puteţi lua voturile tuturor acestor categorii, cred că ar trebui să optaţi pentru varianta nr. 7, care în mod sigur este mult mai realistă.

Să dormiţi bine!

Deputat Ion Eparu

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.