Primarul Iulian Badescu a rabufnit. Mesaj INCREDIBIL adresat pe Facebook jurnalistilor unui ziar local. "Profesioniști adevărați, da-i dracu!"

Publicat in Politica 22 Octombrie 2014 1468 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Iulian Badescu a rabufnit. Mesaj INCREDIBIL adresat pe Facebook jurnalistilor unui ziar local. "Profesioniști adevărați, da-i dracu!"
Primarul Iulian Badescu a rabufnit. Mesaj INCREDIBIL adresat pe Facebook jurnalistilor unui ziar local. "Profesioniști adevărați, da-i dracu!"

Primarul Iulian Badescu a intors foaia! Edilul, care nu obisnuia sa raspunda atacurilor presei, respectand libertatea de exprimare, a ajuns in punctul critic de a nu mai tolera povestile inventate pe seama sa si, pentru prima oara, a ales sa contracareze loviturile "opozitiei" locale.

 

Astfel, in urma aparitiei unui articol in care se descrie cum edilul Ploiestiului si Bogdan Ivanof (Lukoil) au fost "interceptati" in trafic de catre anchetatori si in care cei doi sunt ilustrati in ipostaze smulse din "Bonnie and Clyde", Badescu a ales sa raspunda materialului denigrator, chiar pe pagina personala de Facebook. Iata mesajul primarului pentru redactia unui ziar local:

 

"Mi s-au întâmplat multe în viață, dar mărturisesc ca, până deunăzi, n-am fost niciodata in pielea unui erou de roman polițist. Ei, bine, cum se spune, am trăit s-o văd și p-asta! Mă rog, s-o citesc, deși diferența nu e prea mare, știut fiind că, în opinia spiritelor fine, ADEVĂRUL se construiește și pe principiul "dacă n-ar fi, nu s-ar povesti", nu-i așa?
Am zis "erou"? Pardon, sunt anti-erou. Adica, sunt de partea RĂULUI în scenariul policier-ului în care m-au distribuit jurnaliștii care prestează, sine ira et studio, însă mereu de partea BINELUI, în redacția "Observatorului de Prahova".
Concret, stimații câini de pază ai democrației de la mai sus numitul ziar scriu -negru pe alb- că în data de....am fost reperat de Poliție în timp ce mă deplasam cu o mașină, misterioasă, desigur, pe Șoseaua Kiseleff din București, însoțit ( sau însoțindu-l? de/pe dl.A.B., directorul rafinăriei Petrotel-Lukoil din Ploiești. Mai mult, spun scenariștii de la "Observatorul", dupa ce mașina cu pricina a fost oprită de polițiști, am fost legitimat și, după un scurt moment de suspans, am fost făcut "scăpat". De ce? Din rațiuni nenumite, dar, fără îndoială, oculte, daca nu de-a dreptul malefice.
În linii mari, cam ăsta e rolul în care am fost distribuit de onorabilii scenariști ai prestigiosului jurnal al opoziției prahovene. Nu tu pistoale, nu tu pumnale, nu tu cătușe, nu tu împușcături, nu tu ( nici macar!) niște înjurături "simțite", care să reflecte tensiunea momentului....Sunt, oarecum, dezamăgit. Doar de atât sunt in stare?! Mai puneți, băieți, mai puneți! Am potențial, pe cuvânt! Nu mă pot mulțumi cu un rol de duzină. Așa că, scrieți! Producătorii de la Hollywood sunt pe fază și poate facem și noi un ban, nu? M-au contactat chiar pe Kiseleff, imediat ce am coborât din mașina lui Bogdanov. Între noi fie vorba: profesioniști adevărați, da-i dracu!"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.