Iohannis, întrebat ce hobby-uri are: Îmi plac trandafirii...

Publicat in Politica 22 Octombrie 2014 879 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis, întrebat ce hobby-uri are: Îmi plac trandafirii...
Iohannis, întrebat ce hobby-uri are: Îmi plac trandafirii...

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, crede că va obţine un scor de 35% în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2 noiembrie, iar Victor Ponta "un pic mai mult, dar tot în zona de 30%". Iohannis a fost întrebat, într-un interviu pentru Agerpres, ce hobby-uri are şi cum se implică familia sa în campanie.

 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Întrebat ce hobby-uri are Klaus Iohannis a răspuns: "Din ce în ce mai puţine. (...) Am rămas cu unul singur. Îmi plac trandafirii şi am trandafiri în curte şi când am un pic de timp mă ocup de ei. Nu am nicio culoare preferată la trandafiri."

Klaus Iohannis a vorbit şi despre implicarea familiei în campania pentru prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Familia mea se implică total şi aici ar trebui să fac diferenţe. În primul rând familia mea este foarte mică, este soţia mea şi cu mine. Soţia mea mă susţine 100%, iar ceilalţi din familie mă susţin, de asemenea, 100%, fiecare în partea lui, mă sprijină, îmi dau mesaje de susţinere şi vorbesc cu oamenii şi încearcă să-i convingă, la rândul lor, să mă voteze", a explicat Iohannis

Întrebat care este salariul mediu al unui profesor debutant, Iohannis a răspuns: "Al unui profesor debutant?! Asta putem să verificăm. Este...foarte aproape de salariul minim pe economie."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.