Iohannis, LOVIT din interiorul PNL: "De unde mama dracului aroganta asta?!"

Publicat in Politica 17 Octombrie 2014 933 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis, LOVIT din interiorul PNL: "De unde mama dracului aroganta asta?!"
Iohannis, LOVIT din interiorul PNL: "De unde mama dracului aroganta asta?!"

În ultima perioadă, Klaus Iohannis a părut că joacă o carte personală, independent de oamenii care îi asigură regia. În PNL, oamenii din teritoriu sunt demoralizați și au cam pierdut orice speranță că Iohannis ar putea deveni primul președinte al României din istoria liberalilor.

 

Picătura care a umplut paharul a fost gafa lui Iohannis cu ”ghinionul”. Am întrebat parlamentari și lideri județeni ai PNL cum au văzut această gafă, iar răspunsurile au fost la indigo. ”Am văzut...”, a spus-o fiecare cu regret.

”De fiecare dată încercăm să-l scoatem, să o întoarcem în favoarea noastră. Cu politrucul, cu toate gafele de până acum, dar la asta ce să-i mai faci? Cum s-o mai explicăm pe asta? Am, la mine în colegiu, profesori, oameni obișnuiți. Cum să le explic că au avut ghinion în viață?”, ne-a explicat un parlamentar PNL.

Un lider județean PNL pare că încă nu-și explică. ”L-am văzut de la început că e mai arogant. Și pe vremea lui Antonescu el părea că este o piesă de porțelan. Să nu cumva să-l atingi pe zeul de la Sibiu. De unde mama dracului aroganța asta? Am avut ghinion și-l omoară PSD-ul! A lovit exact în electoratul PNL!”, ne-a explicat un lider județean PNL.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.