Iohannis sfidează ÎCCJ. Cazul se va judeca Luni

Publicat in Politica 16 Octombrie 2014 451 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis sfidează ÎCCJ. Cazul se va judeca Luni
Iohannis sfidează ÎCCJ. Cazul se va judeca Luni

Au trecut cele 10 zile fixate de ÎCCJ pentru depunerea în scris a unui punct de vedere cu privire la contestaţia depusă de ANI la hotărârea Curţii de Apel Alba-Iulia la decizia privind Raportul de incompatibilitate întocmit de Agenţia Naţională de Integritate.

 

Raportul de admisibilitate al contestaţiei ANI a fost emis de ÎCCJ în 3 octombrie a.c şi chiar în aceeaşi zi ANI a depus punctul de vedere solicitat. Klaus Iohannis şi avocaţii săi au susţinut că au primit Raportul ÎCCJ abia în 6 octombrie şi de abia atunci curg cele 10 zile fixate de judecător - adică pe 16 octombrie.

Zilele au trecut şi Klaus Iohannis nu a depus nici în ultima zi punctul de vedere solicitat de ÎCCJ.

Chiar şi în absenţa raportului solicitat de judecător ÎCCJ va stabili luni primul termen al judecării contestaţiei ANI.

Atitudinea lui prezidenţiabilului ACL este cu atât mai dubioasă cu cât în toate aceste zile a clamat dorinţa ca un verdict să fie dat cât mai repede pentru că nu ar fi încălcat legea fapt confirmat şi de prima instanţă de judecată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.