George Ionescu (PDL Prahova) a invins-o la puncte pe Roberta Anastase

Publicat in Politica 16 Octombrie 2014 1387 ori
Google+ WhatsApp
George Ionescu (PDL Prahova) a invins-o la puncte pe Roberta Anastase
George Ionescu (PDL Prahova) a invins-o la puncte pe Roberta Anastase

Unul dintre cei mai puternici PDL-isti pe care i-a dat Prahova in ultimii ani, deputatul George Ionescu, este un politician de neclintit in mediul politic judetean, dar si in Parlamentul Romaniei.

 

Activitatea politica a deputatului George Ionescu a fost marcata de reusite majore, precum cea de la alegerile parlamentare, unde Ionescu a reusit sa obtina cele mai multe voturi pentru partidul din care face parte, in timp ce alti candidati abia au izbutit sa ocupe un loc prin redistribuire in Parlamentul Romaniei.

Si in cazul mobilizarii oamenilor la vot, dar si in privinta activitatii de la Camera Deputatilor, Ionescu a invins-o la puncte pe sefa PDL Prahova, Roberta Anastase, ceea ce reprezinta nu doar un avantaj pentru deputatul prahovean, dar sugereaza mai ales neimplicarea Robertei in reformarea acestui judet.

In cei doi ani de la preluarea functiei de deputat, George Ionescu este unul dintre cei mai implicati si activi reprezentanti ai Prahovei in Parlamentul Romaniei, ceea ce este firesc, dar se intampla extrem de rar. Incomparabil mai prezent decat multi alti colegi de partid, Ionescu a reusit sa-i ia fata chiar si sefei PDL Prahova, cea care ar fi trebuit sa ne reprezinte la Bucuresti cu maxima tarie, pe masura convingerilor si promisiunilor pe care le face alegatorilor inainte de alegeri. La polul opus, Ionescu este genul de politician care nu cerseste simpatie, nu ofera oamenilor plocoane in schimbul votului si nu recurge la amenintari.

Revenind la activatea de parlamentar, comparativ cu Roberta Anastase, George Ionescu se prezinta cu urmatorul raport:

George Ionescu

Declaratii politice: 69

Propuneri legislative initiate: 66

Întrebari şi interpelari: 44

Motiuni: 19

 

Roberta Anastase

Declaraţii politice: 5

Propuneri legislative initiate: 40

Întrebari şi interpelari: 17

Motiuni: 18

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.