Roberta mai face o victima: Radu Ionescu, EXCLUS din PDL Prahova

Publicat in Politica 25 August 2014 1904 ori
Google+ WhatsApp
Roberta mai face o victima: Radu Ionescu, EXCLUS din PDL Prahova
Roberta mai face o victima: Radu Ionescu, EXCLUS din PDL Prahova

Consilierul județean Radu Ionescu (foto stânga) a fost exclus luni din PDL Prahova pentru că, în calitatea sa de ales județean, „s-a situat în afara statutului partidului“, după cum se arată într-un comunicat al PDL Prahova.

 

 

 

 

„Biroul Permanent Judetean al Partidului Democrat Liberal – Organizatia Prahova, intrunit astazi, 25.08.2014, a analizat activitatea reprezentantilor PDL in Consiliul Judetean Prahova. Ca urmare a acestei analize, Biroul Permanent Judetean PDL Prahova a propus sanctionarea consilierului judetean Ionescu Radu cu excluderea din Partidul Democrat Liberal.

 

Principala acuza adusa de catre colegi a fost aceea ca, prin actiunile intreprinse la Consiliul Judetean Prahova, domnul Ionescu Radu, in calitate de consilier judetean, s-a situat in afara Statutului PDL.

 

Precizam ca sanctionarea cu excluderea s-a facut in conformitate cu prevederile art. 23 din Statutul PDL, cu unanimitate de voturi“, se arată în comunicatul de presă al PDL Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.