Politicienii care au contribuit la prosperitatea afacerilor lui Theodor Berna, "Regele Asfaltului"

Publicat in Politica 24 August 2014 1639 ori
Google+ WhatsApp
Politicienii care au contribuit la prosperitatea afacerilor lui Theodor Berna, "Regele Asfaltului"
Politicienii care au contribuit la prosperitatea afacerilor lui Theodor Berna, "Regele Asfaltului"

Theodor Berna, încoronat rege al asfaltului de politicieni. Referatul procurorilor cu propunerea de arestare arată cine sunt oamenii politici care i-au acordat lucrări de asfaltare lui Berna. Liberalul Marian Petrache de la Ilfov, "deputatul puilor", Florin Popescu, sunt câţiva dintre liderii politici care au atribuit contracte grase firmelor lui Berna. Mai mult, din cauza regelui asfaltului, România a pierdut chiar şi o importantă finanţare europeană.

 

 


Grosul contractelor în valoare de zeci de milioane de euro a venit de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, informează România TV. Urmează consiliile judeţene care au atribuit cele mai multe contracte omului de afaceri Theofdor Berna. Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în perioada când a fost condus de Florin Popescu, a furnizat cele mai multe contracte, urmat de Consiliul Judeţean Ilfov, când la conducere era liberalul Marian Petrache. Contractele acordate vizau chiar şi deszăpezirea şi reabilitatrea de drumuri.

 

Din cauza companiilor lui Theodor Berna ţara noastră era să piardă o importantă finanţare europeană, omul de afaceri piezând o licitaţie pentru un tronson de autostradă Timişoara-Lugoj. A făcut o contestaţie în instanţă, iar instanţa a stabilit câştigătorul, ceea ce i-a deranjat pe cei de la Comisia Europeană, care au oprit finanţarea pentru acel tronson de drum. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.