Lovitură dură pentru Klaus Iohannis. O întreagă filială a PNL a trecut la alt partid

Publicat in Politica 23 August 2014 1338 ori
Google+ WhatsApp
Lovitură dură pentru Klaus Iohannis. O întreagă filială a PNL a trecut la alt partid
Lovitură dură pentru Klaus Iohannis. O întreagă filială a PNL a trecut la alt partid

Elena Udrea şi Partidul Mişcarea Populară câştigă noi adepţi, culmea, tocmai din rândurile PNL. Filiala PNL din judeţul Mehedinţi, exact cel care i-a cerut printre primele lui Iohannis să candideze la prezidenţiale, a trecut cu toată conducerea şi cu toţi membrii la PMP.

 
 

Elena Udrea a declarat, la România TV, că liberalii din Mehedinţi au fost atraşi de proiectul său "mult mai credibil şi mai coerent" decât cel al lui Klaus Iohannis atunci când au decis să treacă de la PNL la PMP.

 

 
 

"Ştie toată lumea, chiar şi colegii din ACL, că proiectul şi candidatura domnului Iohannis nu prea mobilizează alianţa. Sunt membri şi, mai nou, filiale întregi ale PNL care vin spre PMP pentru că li se pare că proiectul şi candidatura mea au şanse mult mai mari de a fi duse la bun sfârşit", a explicat Elena Udrea.

 

Fostul ministru al Turismului, care şi-a anunţat oficial candidatura la alegerile prezidenţiale din noiembrie în urmă cu câteva zile, a dezvăluit că sunt şi alte organizaţii din ţară cu care PMP se află în discuţii în prezent, atât de la PNL, cât şi de la PDL.

 

"Sunt filiale cu care avem discuţii în acest moment în ţară. Sunt membri de partid care au trecut către noi, cum ar fi cei de la Ialomiţa. Nu aş vrea să dezvălui acum discuţiile care au loc. Pe lângă cei de la PNL, au trecut foarte mulţi de la Forţa Civică, spre exemplu organizaţia de la Caraş-Severin, care a venit cu toată conducerea şi cu 500 de metri. De la PDL discutăm cu colegi nemulţumiţi de faptul că acest partid, care a dat de două ori preşedintele României, de trei ori primarul Capitalei, a condus România într-o perioadă grea şi a făcut faţă cu brio, nu are candidat şi a optat, prin conducerea actuală, să-şi piardă identitatea şi să se topească în PNL. Mulţi dintre ei mă vor susţine sigur pe mine, nu pe Klaus Iohannis, pe care nici mcar nu îl cunosc", a declarat Udrea.

 

Elena Udrea a explicat că, deşi cei care acum se alătură PMP sunt foşti adversari politici ai partidului pe care îl conduce, aceştia sunt bine-veniţi alături de ea: "Toţi oamenii care, cunoscând proiectul nostru şi lucrurile pe care le afirm şi le susţin ca lider al PMP şi candidat la preşedinţie, îşi asumă aceeaşi valori, aceleaşi principii, aceleaşi proiecte şi sunt bine-veniţo, pentru că e clar că în acest moment apele se separă pe scena politică românească".Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.