Școala de vară a femeilor social-democrate debutează azi la Mamaia

Publicat in Politica 22 August 2014 1238 ori
Google+ WhatsApp
Școala de vară a femeilor social-democrate debutează azi la Mamaia
Școala de vară a femeilor social-democrate debutează azi la Mamaia

Hotelul Flora din Mamaia găzduiește începând de vineri cursurile și seminariile Școlii Politice de vară a Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) din România, evenimentul axându-se în special pe problematica campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din acest an.

 

 

Coordonatorul evenimentului, Mariana Gâju, președintele Organizației Județene Constanța a Femeilor Social-Democrate, a declarat că în cadrul reuniunii vor fi discutate subiecte ce țin de situația socio-economică a femeilor din România, sărăcia și impactul crizei asupra femeilor la nivel național și european, instrumente de marketing politic pentru campania electorală sau bune practici în convingerea și atragerea electoratului la vot.

 


În cadrul reuniunii vor fi transmise mesaje de campanie și va fi prezentată strategia femeilor din PSD pentru alegerile prezidențiale.

 


De asemenea, reuniunile de vară ale OFSD, organizate în stațiunile de pe litoral, stabilesc, anual, detaliile referitoare la activitatea politică și noile sesiuni parlamentare din toamnă. Cu aceste ocazii sunt aduse în discuție proiecte de legi și inițiative parlamentare.

 


Alături de cele 245 cursante ale Școlii de vară și-au anunțat participarea la Mamaia și ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb — liderul OFSD din România, europarlamentarul Viorica Dăncilă, precum și fostul ministru al Educației, senatorul Ecaterina Andronescu.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.