Gabi Firea, despre PDL: știe doar să taie pensiile

Publicat in Politica 21 August 2014 979 ori
Google+ WhatsApp
Gabi Firea, despre PDL: știe doar să taie pensiile
Gabi Firea, despre PDL: știe doar să taie pensiile

PDL a dovedit că ştie să taie pensiile românilor, iar în prezent face un exerciţiu de retorică, a afirmat miercuri vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, prin intermediul unui comunicat remis presei.

 
 
 
 

'În legătură cu afirmaţiile făcute de un deputat PDL, potrivit cărora ideea amnistierii fiscale a pensionarilor a fost preluată de Guvern dintr-un proiect de lege iniţiat de PDL, facem următoarele precizări: Partidul Democrat Liberal a avut ocazia, în perioada 2009-2012, cât timp s-a aflat la guvernare, să adopte măsuri în beneficiul oamenilor în general şi al pensionarilor în special. Din păcate însă, au ales să reţină abuziv contribuţii de sănătate din pensiile românilor şi au refuzat să aplice legea care prevedea explicit modul în care se indexează anual pensiile cu indicele preţurilor de consum. Acum, din Opoziţie, o sumedenie de lucruri devin posibile, fiind foarte uşor să propui lucruri pentru a căror punere în practică nu ai nicio responsabilitate. Cu toate acestea, politicile publice, ca şi bugetul, sunt apanajul guvernului şi al majorităţii parlamentare care îl sprijină', a afirmat Firea, potrivit comunicatului de presă.

 

 
 
 
Potrivit social-democratei, la fel ca orice alt parlamentar şi cei care contestă amnistia pentru pensionari şi mame pot propune orice proiect de lege.
 

 
'Dar pentru a putea să impună astfel animate măsuri Guvernului, mai e nevoie că partidul respectiv să câştige alegerile sau măcar să facă parte din majoritatea parlamentară. Până atunci avem de-a face doar cu un nou exerciţiu de retorică', a declarat vicepreşedintele social-democrat.

 

 
 
Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Tinel Gheorghe, a afirmat miercuri prin intermediul unui comunicat de presă, că proiectul de lege adoptat de Guvern în cadrul şedinţei din data de 19 august, privind scutirea de la plată a unor debite provenite din pensii, ar fi o propunere legislativă semnată de 17 parlamentari ai PDL şi depusă în luna martie, potrivit Agerpres.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.