Klaus Iohannis - vopseste si albeste nemteste. 6 case!

Publicat in Politica 21 August 2014 3622 ori
Google+ WhatsApp
Klaus Iohannis - vopseste si albeste nemteste. 6 case!
Klaus Iohannis - vopseste si albeste nemteste. 6 case!

A inceput calvarul pentru Klaus Iohannis. Neregulile de pe vremea cand conducea Sibiul sunt principalele teme de atac la adresa candidatului de dreapta la presedintia Romaniei. Astfel, pe internet a fost deschisa o pagina "cu dedicatie", iar cei care acceseaza acest link au ocazia sa citeasca un rezumat al vietii politice a lui Iohannis.
 
 
 
 
 
Spre exemplu, pe prima pagina a acestui site se regăsește următorul text:
 
 
„România se dezvoltă continuu şi este un ţară foarte dinamic. Resursele ţării se completează cu calităţile de a fura ale unei comunităţi unite, iar istoria, tradiţia şi patrimoniul ei vor completa averile baronilor PDL şi PNL. Şi pe a mea, pentru că nu degeaba candidez. Ne-am remarcat, după 2004, ca o ţară în care se poate fura în voie. Mulţumesc, Traian Băsescu!
 
După activitatea de 14 ani pe care am avut-o ca primar al Sibiului, timp în care abia dacă am putut să pun mâna pe vreo câteva case, vreau să ma îmbogăţesc în stil mare, în stil european.


Voi continua proiectele începute de Traian Băsescu şi promit că nu îi voi lăsa din braţe pe baronii lui iubiţi, în frunte cu Vasile Blaga.
 
Auf wiedersehen,
 
Klaus Iohannis
 
Primarul Municipiului Sibiu

Președintele Partidului Național Liberal”
 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.