EXPLOZIV – Ponta și Antonescu, confruntare savuroasă în DIRECT la TV

Publicat in Politica 19 August 2014 1477 ori
Google+ WhatsApp
EXPLOZIV – Ponta și Antonescu, confruntare savuroasă în DIRECT la TV
EXPLOZIV – Ponta și Antonescu, confruntare savuroasă în DIRECT la TV

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, se afla în platoul emisiunii ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV. Prin telefon a intrat și premierul Victor Ponta, iar între cei doi foști lideri ai USL a început un dialog cu înțepături și atacuri subtile. 

 

 

 

”Nici eu și nici Crin Antonescu nu suntem înțeleși cu Traian Băsescu. Am auzit că Antonescu a spus că eu sunt înțeles cu Traian Băsescu. Sper doar că tot ce a gândit Crin despre mine să se vadă că nu este adevărat”, a spus Victor Ponta.

 

În replică, Crin Antonescu a răspuns: ”Eu n-am zis că sunteți înțeles cu Traian Băsescu, ci doar că reprezentați un pericol mult mai mare decât Traian Băsescu, în următorii ani”.

 

Din acel moment, Crin Antonescu a început seria ironiilor. El i-a amintit lui Ponta că moderatorul Rareș Bogdan a fost propunerea PNL pentru a prelua conducerea TVR. ”Sunt aici cu fostul președinte al SRTV, pe care era să-l punem noi, dar n-am mai reușit”.

 

”Au fost mai multe proiecte pe care nu le-am reușit împreună”, a replicat Victor Ponta.

 

Victor Ponta i-a transmis lui Crin Antonescu: ”Sunt nostalgic!”, cu referire la ruperea USL. Antonescu a replicat: ”Și eu!”, dar nota ironică s-a simțit.

 

Crin Antonescu l-a mai înțepat o dată pe Victor Ponta. ”Îmi pare că tocmai astăzi, când l-ați desemnat pe Călin Popescu Tăriceanu singurul candidat de dreapta, în loc să vă uitați la el ce spune la Mihai Gâdea, vă uitați la noi.

 

Să știți că oricând vă stau la dispoziție pentru o discuție, care nu e neapărat despre contracandidați, că eu nu mai candidez la vreo funcție la care candidați dvs.”, a mai spus Antonescu.

 

Ponta a încercat să schimbe rapid subiectul, după directa lui Crin. ”Știți ce cred: eu cred că oricine va fi președinte din decembrie nu va mai avea puterea lui Traian Băsescu. Teama mea este ca Traian Băsescu să nu mai rămână cu putere”, a declarat Ponta.

 

Ulterior, Victor Ponta a reintrodus în discuție regretul pentru ruperea USL. ”Poate că cei care nu au uitat ce a fost USL și ne lămurim și noi ce a fost și cum s-a rupt USL”.

 

În discuție a intervenit și moderatorul Rareș Bogdan, care l-a invitat pe Victor Ponta la o dezbatere cu Crin Antonescu, în direct la TV.

 

”Cu domnul Antonescu, nu doar că accept. Ne întâlnim între noi și ne lămurim noi doi întâi și pe urmă facem și show-uri de televiziune împreună”, a spus Ponta.

 

Crin Antonescu a acceptat rapid provocarea, dar a și lansat un contraactac la sentiment. ”Sunt și eu un sentimental și observ că deși aveți cel mai mare partid în spate, pe dl. Tăriceanu, pe dl. Chițoiu, uneori vă e dor de mine”, i-a spus Antonescu lui Ponta.

 

”Cu domnul Antonescu am trecut de la mare prietenie, la mare ură”, a replicat Ponta.

 

Crin nu a uitat nici de tema religioasă promovată de Victor Ponta.

 

”Eu n-am urât pe nimeni, îmi interzice confesiunea mea de creștin-ortodox, bănuiesc că știți despre ce e vorba”.

 

Ponta a spus că în ciuda religiei sale, el pe Traian Băsescu îl urăște ”Eu vreau să spun că pe Traian Băsescu îl urăsc”.

 

Rareș Bogdan a intervenit în discuție și i-a cerut lui Ponta să vină la confruntare în platou, la Realitatea TV. Ponta s-a eschivat:

 

”Voi veni la Realitatea TV când voi fi convins că și Realitatea își va plăti datoriile la stat la fel ca toate celelalte trusturi de presă”,a explicat Ponta.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.