PNL in picaj! S-a rupt una dintre cele mai mari filiale din tara

Publicat in Politica 17 August 2014 2898 ori
Google+ WhatsApp
PNL in picaj! S-a rupt una dintre cele mai mari filiale din tara
PNL in picaj! S-a rupt una dintre cele mai mari filiale din tara

Razboiul pentru putere din PNL a adus o intreaga organizatie judeteana in pragul scindarii.

 

 

Liderii de la centru, in frunte cu secretarul general Marian Petrache, doresc o noua conducere la PNL Neamt, in timp ce majoritatea delegatilor din filiala judeteana nu doresc decapitarea lui Dorinel Ursarescu si ameninta cu demisia in bloc.

 

O parte din conducerea PNL Neamţ acuză conducerea centrală a partidului că încearcă să îl demită pe actualul preşedinte al organizaţiei, deputatul Dorinel Ursărescu. In paralel, senatorul PNL Eugen Tapu Nazare isi doreste sa devina noul lider al organizatiei judetene.

 

Într-un comunicat de presă, membrii delegaţiei permanente, susţin ‘dezamăgiţi de atitudinea conducerii centrale a PNL’, că, în cadrul şedinţei de sâmbătă, 74 dintre cei 93 de delegaţi prezenţi la eveniment au votat în unanimitate pentru susţinerea actualului Birou Politic Teritorial, acordându-i încredere deputatului PNL Dorin Ursărescu, preşedinte al organizaţiei

 

‘În ciuda susţinerii puternice a întregii delegaţii pentru Dorin Ursărescu, susţinere bazată pe o bună colaborare de-a lungul timpului şi demonstrată de rezultatele câştigate în alegeri, cât şi în ciuda problemei ridicate de către membrii delegaţiei şi anume inutilitatea numirii unui birou interimar pentru această organizaţie, situaţie care ar avea un efect negativ direct asupra activităţii birourilor politice locale, reprezentanţii conducerii centrale au decis să se comporte arbitrar, fără să ia în considerare susţinerea legitimă pe care deputatul PNL Dorin Ursărescu o are la nivelul judeţului’, se menţionează în comunicatul de presă.

 

Deputatul Dorinel Ursărescu a declarat, la rândul său, că este dezamăgit de atitudinea conducerii centrale a PNL. ‘Au fost preşedinţi de filiale care, la finalul şedinţei, au spus că vor demisiona dacă se va lua decizia de a numi un birou interimar al organizaţiei judeţene. Luând în considerare campania electorală care urmează şi necesitatea unei echipe puternice şi eficiente la nivelul judeţului Neamţ, judeţ în care liberalii au întâmpinat mereu dificultăţi, consider că această schimbare de atitudine faţă de întreaga echipă reprezintă o ofensă adusă unor liberali care nu au făcut decât să se străduiască pentru acest partid şi să promoveze valorile liberale. Lupta politică pe care PNL trebuie să o ducă este faţă de partidul stat, a cărui guvernare este nefastă, nu faţă de o echipă consolidată la nivel judeţean, care a devenit în ultima perioadă o ţintă’, a afirmat Ursărescu.

 

La începutul lunii august, peste 30 de membri ai biroului politic judeţean, între care primari şi consilieri judeţeni şi locali, au semnat o solicitare de demitere a preşedintelui organizaţiei PNL Neamţ, ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile europarlamentare. Între semnatari se afla şi senatorul Eugen Ţapu Nazare care a fost demis săptămâna trecută, la iniţiativa lui Dorinel Ursărescu, din funcţia de preşedinte al filialei PNL Piatra Neamţ. În funcţia de preşedinte interimar al filialei a fost numit Iulian Luca.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.