Iohannis RECUNOAŞTE că dă raportul în faţa nemţilor

Publicat in Politica 17 August 2014 3379 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis RECUNOAŞTE că dă raportul în faţa nemţilor
Iohannis RECUNOAŞTE că dă raportul în faţa nemţilor

Klaus Iohannis a recunoscut că dă raportul nemților în ceea ce privește România, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Klaus Iohannis a transmis faptul că vineri l-a primit în vizită pe Secretarul de Stat în Ministerul de Interne german, dr. Günter Krings prilej cu care, după cum spune chiar el, a prezentat oaspeților străini programul lui pentru România.


Ceea ce intervine în acest context este faptul că, înainte să dea raportul în fața oficialilor din Germania, Iohannis ar trebui să prezinte proiectul său românilor, pentru că lor le va cere votul, nu germanilor.

"Am avut, ieri, plăcerea de a primi în Sibiu vizita Secretarului de Stat în Ministerul de Interne german, dr. Günter Krings, aflat în orașul nostru la invitația Fundației Konrad Adenauer. În cadrul scurtei vizite prin centrul istoric, am avut ocazia să prezint domnului Krings o parte a patrimoniului construit și istoric al Sibiului, punctul de plecare în dezvoltarea turistică a orașului.

Am participat apoi, împreună cu dl Krings, la o întâlnire a experților pe tematica minorității germane în România. La această întâlnire au participat și dr. Bernd Fabritius – membru în Parlamentul german, domnul Heiko Schmelzle – membru în Parlamentul german, doamna Judith Urban - consulul general al Germaniei la Sibiu, domnul Joachim Irmer – director al Fundației Konrad Adenauer pentru România și Republica Moldova și reprezentanți ai Forumului Democrat al Germanilor din România. Am discutat despre situația minorității germane din România, situația educației și învățământului în limba germană, dar și teme de politică națională, prin prisma candidaturii mele la președinția României. Cu această ocazie, am prezentat oaspeților străini programul meu pentru România", a scris Iohannis pe pagina sa de facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.