Gabi Firea, atac dur la Iohannis: A minţit de trei ori referitor la întâlnirile cu Băsescu VIDEO

Publicat in Politica 15 August 2014 2973 ori
Google+ WhatsApp
Gabi Firea, atac dur la Iohannis: A minţit de trei ori referitor la întâlnirile cu Băsescu VIDEO
Gabi Firea, atac dur la Iohannis: A minţit de trei ori referitor la întâlnirile cu Băsescu VIDEO

Vicepreşedintele PSD, senatorul Gabriela Firea, îi solicită liderului PNL Klaus Iohannis 'să facă lumină' în ce priveşte subiectul întâlnirilor acestuia cu şeful statului, Traian Băsescu.

Gabriela Firea a declarat, joi, citată de Agerpres, că liderul liberal 'a minţit de trei ori'. Pentru a-şi susţine afirmaţia, senatorul PSD a făcut referire la un interviu pe care Klaus Iohannis l-a acordat, în aprilie 2010, AGERPRES, şi în care acesta declara că 'am mai vorbit (cu preşedintele Traian Băsescu - n.r.), am discutat chestiuni legate de proiecte comune şi politic vorbind'.


'Îi solicităm lui Klaus Iohannis să facă lumină în legătură cu acest subiect, să nu mai mintă în campania electorală dacă tot doreşte să reprezinte românii şi (să spună - n.r.) de ce se delimitează totuşi de aceste discuţii şi întâlniri. De ce minte? Ce are de ascuns? Dacă minte în legătură cu acest subiect, este posibil să ne mintă şi în legătură cu alte teme', a spus Gabriela Firea.

Ea a adăugat că unui candidat în alegerile prezidenţiale i se solicită să fie 'un om onest, demn şi să nu mintă', astfel că liderul PNL are posibilitatea să revină asupra declaraţiilor făcute anterior, prin care subliniază faptul că, din 2008 până în prezent, nu a mai avut întâlniri cu şeful statului.

'Sunt convinsă că domnul Klaus Iohannis, dacă îi respectă pe alegătorii săi din Sibiu şi pe români, pe care doreşte să îi reprezinte pentru că a intrat în această cursă prezidenţială, va găsi cu siguranţă o posibilitate ca în următoarea perioadă, cu cât mai repede, cu atât mai bine, să recunoască că nu este adevărat ceea ce a declarat, că poate i-a şoptit un consilier şi nu a avut timp să proceseze informaţia respectivă şi că, de fapt, a greşit. A minţit de trei ori. (...) Nu înţelegem de ce nu a dorit să recunoască faptul că s-a întâlnit la Vila Lac 3 cu actualul preşedinte şi a dat opiniei publice informaţii care îl pun într-o situaţie delicată', a conchis Firea.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, copreşedinte al ACL, a declarat, în data de 12 august, că nu a fost contactat telefonic sau într-o altă formă de preşedintele Traian Băsescu în vederea unei întâlniri în perioada în care maşina sa a fost fotografiată la Vila Dante.

'Nu am fost nici sunat, nici contactat. Ultima întâlnire pe care am avut-o cu preşedintele Băsescu, dacă bine îmi amintesc, undeva la începutul anului 2008. De atunci nu ne-am mai întâlnit, nici nu ne-am mai căutat', a declarat preşedintele PNL.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.