PLR cere DEMITEREA lui Marcian Cosma de la conducerea Parcului Industrial Brazi

Publicat in Politica 13 August 2014 3347 ori
Google+ WhatsApp
PLR cere DEMITEREA lui Marcian Cosma de la conducerea Parcului Industrial Brazi
PLR cere DEMITEREA lui Marcian Cosma de la conducerea Parcului Industrial Brazi

Zilele liberalului Marcian Cosma la conducerea Parcului Industrial Brazi sunt numarate! Reprezentantii Partidului Liberal Reformator, filiala Prahova, au cerut demiterea reprezentantului PNL, Marcian Cosma, de la conducerea acestui parc al carui unic actionar este Consiliul Judetean Prahova. In acest moment, Parcul Industrial Brazi este cu un picior in gropa ”datorita” ”competentei” celor care l-au condus, desigur.

Se pare, insa, ca Marcian Cosma nu este singurul luat in vizor de cei din PLR Prahova. Potrivit unor surse, printre functiile vizate de liberalii reformatori prahoveni se afla si cea de director la Hidro Prahova, societate condusa in prezent de Dumitru Pantea.
Asteptam cu nerabdare noile solicitari ale PLR, dar mai ales reactia liderului PNL Prahova, Mircea Rosca, cel care, dupa cum se stie, are un raspuns pentru orice problema. Iar de probleme nu duce lipsa in aceasta perioada in care partidul i se ”scurge” printre degete catre PLR sau catre Asociatia UNPR.
Mai precis, abia asteptam sa vedem cu ce argumente va combate PNL solicitarile celor de la PLR, mai ales ca argumentul competentei directorilor liberali vizati de PLR pentru a fi demisi sigur nu va sta in picioare!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.