DEZVĂLUIRE FĂRĂ PRECEDENT. Iohannis a fost chemat la ORDINE de Traian Băsescu. FOTO/ DOVADA

Publicat in Politica 12 August 2014 4661 ori
Google+ WhatsApp
DEZVĂLUIRE FĂRĂ PRECEDENT. Iohannis a fost chemat la ORDINE de Traian Băsescu. FOTO/ DOVADA
DEZVĂLUIRE FĂRĂ PRECEDENT. Iohannis a fost chemat la ORDINE de Traian Băsescu. FOTO/ DOVADA

Jurnaliștii de la Antena 3 au prezentat luni seară mai multe imagini în care celebrul BMW al lui Klaus Iohannis a intrat pe poarta vilei de protocol a lui Traian Băsescu.

În cursul zilei de luni, prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis i-a transmis o cerere lui Victor Ponta în care îi cere acestuia să modifice data alegerilor prezidențiale. După prezentarea acestor imagini de către Antena3 ne putem imagina că acest demers al lui Iohannis ar putea fi făcut chiar la ”ordinele” lui Traian Băsescu.

Întâlnirea a avut loc la începutul lunii august cand Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, a fost chemat la ordin de actualul preşedinte, Traian Băsescu, după cum susțin jurnaliștii Antena3.

De remarcat este faptul că in această seară, Iohannis a precizat la Realitatea TV că din 2008 nu s-a mai văzut cu Traian Băsescu.

” În 2008 am vorbit ultima dată cu Traian Băsescu, înainte să mă refuze când am fost propus prim-ministru. De atunci, din 2008, nu am mai vorbit. Nu a fost nicio ocazie în care să fi avut ceva de împărțit”, a susținut Iohannis luni seară la Realitatea TV.

Tot marți seară, jurnaliștii Antena 3 au prezentat aceste imagini care infirmă spusele lui Iohannis. Altfel spus, acesta a fost prins repede cu minciuna.

Acum rămâne de aflat ce căuta prezidențiabilul PNL-PDL acasă la actualul președinte al României. Va fi foarte interesant de auzit care va fi explicația lui Klaus Iohannis cu privire la aceste imagini care dovedesc că actualul șef al PNL l-a vizitat pe Traian Băsescu în vila acestuia de protocol. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.