PSD îi dă peste nas lui Traian Băsescu

Publicat in Politica 11 August 2014 2309 ori
Google+ WhatsApp
PSD îi dă peste nas lui Traian Băsescu
PSD îi dă peste nas lui Traian Băsescu

Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, a comentat, duminica, o afirmatie recenta a lui Traian Băsescu cu privire la candidatii la presedintie. Acesta spusese ca ii va "dezbraca public" pe cei care vor sa ii ia locul la Cotroceni, "pentru ca au lucruri ascunse in CV-uri".
"Institutional, nu va putea folosi informatii confidentiale", a comentat, la Romania TV, Dan Sova, mentionand ca daca seful statului a primit informatii venite din partea serviciilor de informatii din Romania, nu are voie sa le dezvaluie.

"Daca are informatii venite pe alte filiere, e dreptul lui sa le foloseasca", a mai afirmat Sova.

In urma cu cateva zile, Traian Băsescu a declarat, la o emisiune la B1 TV: "Sunt la final de mandat. M-am hotarat ca in toate iesirile sa spun, sa vorbesc. In această campanie le voi spune de toate, la toti. Pe unii dintre candidati ii vor dezbraca public, pentru ca au lucruri ascunse in CV-uri".

Replica PSD-ului a venit prompt, prin intermediul lui Dan Sova: "Sincer, nu ma astept de la Traian Basescu sa aiba bun simt".

"Ramane de vazut doar pana unde va ajunge lipsa de bun simt a lui Traian Basescu. Imi vine sa-mi iau campii ca e presedintele tarii mele", a mai spus acesta duminica seara.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.