BOMBA! CJ Prahova ii face plangere penala Gabrielei Lola Anghel pentru influentarea votului

Publicat in Politica 04 August 2014 Actualizat: 04 August 2014 2276 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA! CJ Prahova ii face plangere penala Gabrielei Lola Anghel pentru influentarea votului
BOMBA! CJ Prahova ii face plangere penala Gabrielei Lola Anghel pentru influentarea votului

Sedinta cu scantei, astazi, la Consiliul Judetean Prahova.

 

 

Gabriela Lola Anghel, reprezentant PP-DD, risca sanctiuni dure atat in interiorul Consiliului Judetean cat si din punct de vedere penal.

 

Totul a pornit odata cu SMS-ul pe care Anghel l-a trimis colegilor consilieri in care le dicta cum sa voteze la unul dintre proiectele de hotarare aflate pe ordinea de zi. Influentarea votului consilierilor de catre un lider de organizatie reprezinta o incalcare grava a legii si este pedepsita ca atare.

 

"Consilierii prezenti la sedinta au asistat la un episod grotesc in care un lider de partid le ordona, practic, subalternilor, sa voteze in favoarea nou formatei aliante PNL-PDL.", a declarat pentru Ph-online.ro unul dintre consilieri.

 

Conducerea Consiliului Judetean Prahova a decis sa o actioneze in instanta pe Gabriela Lola Anghel pentru amestecul in votul consilierilor, depunand o plangere penala pe numele acesteia, conform legii in vigoare.

 

Dupa sedinta de astazi, Gabriela Anghel a transmis presei un comunicat in care anunta faptul ca PP-DD urmeaza sa ii sanctioneze pe consilierii locali si judeteni cu rezultate slabe. Aceasta masura se poate interpreta ca fiind un act de mazilire politica a consilierilor care nu s-au supus ordinelor primite prin SMS.

 

"Organizaţia judeţeană a PP-DD convoacă joi, 7 august, ora 18:00, Biroul Permanent Judeţean. În urma analizei activităţii organizaţiilor cât şi a activităţii consilierilor locali şi judeţeni, forul PP-DD judeţean va lua decizii în ceea ce priveşte reconfigurarea organizaţiilor, sancţionarea consilierilor locali şi judeţeni cu rezultate slabe, dar şi dizolvarea organizaţiilor neperformante.", se arata in comunicat.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.