Senatorul Savu: Un reprezentant al Dreptei a lasat acuzaţii grave la adresa BOR

Publicat in Politica 04 August 2014 1336 ori
Google+ WhatsApp
Senatorul Savu: Un reprezentant al Dreptei a lasat acuzaţii grave la adresa BOR
Senatorul Savu: Un reprezentant al Dreptei a lasat acuzaţii grave la adresa BOR

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat că un reprezentant al Dreptei, fost ministru, a lansat sâmbătă, 2 august, acuzaţii extrem de grave la adresa BOR, acuzaţii prin care a jignit milioane de credincioşi şi mii de clerici. Iată comunicatul de presă cu declaraţia sa oficială:

 

 

”Un ilustru reprezentant al Dreptei, fost ministru, a lansat sâmbătă acuzaţii extrem de grave la adresa BOR, acuzații prin care a jignit milioane de credincioși și mii de clerici. Nu am înțeles care este motivul acestui atac, cu ce se fac vinovați preoții și creștin-ortodocșii în general. Oricum, pare să existe în zona de Dreapta o profundă necunoaștere a chestiunilor de ordin istoric, care privesc relația dintre BOR și Biserica rusă.

 

Sunt absolut șocat că în România voci ale Dreptei au ajuns să conteste ortodoxismul, practic să stigmatizeze majoritatea românilor de această confesiune. Dar, nimic nu mă mai miră. Până la urmă, am avut o guvernare de Dreapta care nu a avut pic de respect pentru preceptele creștine și a adus imense suferințe populației” a spus Daniel Savu.

 

sursa: Republicanul.ro

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.