DEZVĂLUIRI Congresul PNL din iulie, ilegal. Pierde Iohannis șefia partidului?

Publicat in Politica 03 August 2014 1201 ori
Google+ WhatsApp
DEZVĂLUIRI Congresul PNL din iulie, ilegal. Pierde Iohannis șefia partidului?
DEZVĂLUIRI Congresul PNL din iulie, ilegal. Pierde Iohannis șefia partidului?

După ce un primar liberal a contestat la Tribunalul București toate deciziile aprobate în Congresul extraordinar al PNL din luna iulie, tot mai multe voci spun că evenimentul nu a fost organizat potrivit legilor în vigoare. Dacă instanța dă un verdict pozitiv solicitării depuse de liberal, Klaus Iohannis ar putea pierde șefia partidului.

 
 
 
 
Fostul liberal, Daniel Barbu, a declarat că liberalul care a depus contestația în instanță are dreptate.
 
 
”Într-adevăr a fost convocat (n.r. - Congresul PNL din luna iulie) în condiții contrare prevederilor legale. Legea cere ca toate partidele să fie la fel. Legea spune că la asemenea adunări generale, cum a fost Congresul PNL, reprezentarea se face în temeiul numărului de membri al filialelor, ori în PNL reprezentarea a fost în temeiul rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare. Cei care au obținut 30%, a venit 30% din filială. Ceea ce spune acest primar este bine. Toată lumea dădea coate și spunea că Congresul e ilegal. Acum domnul primar a decis să facă acest lucru”, a declarat Daniel Barbu la RomâniaTV.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.