Izaura Anghel, anunţ ULUITOR: Bătrânul de la Bucureşti este Mircea Băsescu

Publicat in Politica 02 August 2014 2793 ori
Google+ WhatsApp
Izaura Anghel, anunţ ULUITOR: Bătrânul de la Bucureşti este Mircea Băsescu
Izaura Anghel, anunţ ULUITOR: Bătrânul de la Bucureşti este Mircea Băsescu

Izaura Anghel şochează din nou! Fiica lui Bercea Mondial susţine că "bătrânul de la Bucureşti", atât de pomenit în discuţiile cu Bercea Mondial, ar fi de fapt Mircea Băsescu. În schimb, fratele Izaurei susţine că "Bătrânul", cel care le-a promis că îl poate convinge pe Traian Băsescu să-l elibereze pe Bercea Mondial, este un apropiat al familiei prezidenţiale.

 
 
 

Misteriosul "Bătrân de la Bucureşti" rămâne în continuare o nebuloasă, inclusiv cei care l-au cunoscut direct având păreri contradictorii privitoare la identitatea sa. Dacă Izaura Anghle, fiica lui Bercea Mondial, susţine că "Bătrânul" ar fi Mircea Băsescu, fratele acesteia, Băsică, spune altceva. Astfel, Izaura Anghel a oferit o declaraţie cel puţin ciudată pentru ziarulring.ro.

 

"Domne, dumneavoastră nu-nţelegeţi că noi, la telefon, când vorbea tata cu mama mea de «bătrânul», «bătrânul» era Mircea Băsescu! Nu există niciun Constantin (n.r. - Costică) Alexandru", a spus Izaura. Chiar dacă i s-a spus că sintagma "Bătrânul de la Bucureşti" nu prea i se potriveşte lui Mircea Băsescu, acesta locuind la Constanţa, Izaura a ţinut-o pe-a ei. 

 

În schimb, fratele Izaurei, Băsică, i-a dat avocatului Pavel Abraham date despre altă persoană, spunând că "Bătrânul" ar fi un bărbat care a stat în puşcărie cu Bercea Mondial, căruia îi spunea Costică Naşul.

 

Acest bărbat s-ar fi lăudat clanului Bercea că este un apropiat al preşedintelui Traian Băsescu şi că ar fi fost ofiţer SPP sau SRI. ,"Bătrânul de la Bucureşti" ar fi promis că va interveni pe lângă preşedinte pentru a-l elibera pe Bercea Mondial.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.